Først i maj drager Team Lumina fra Sorø Gymnastikforening til VM i æstetisk gymnastik, der afvikles i den russiske hovedstad Moskva. Fredag eftermiddag havde gymnasterne en lille ekstratræning i Peugeots udstillingslokaler på Nordmarksvej, og anledningen var, at de modtog 27.000 kr. i støtte til VM-turen fra TalentSport Sorø.

Vi har fulgt jer gennem nogle år og har lagt mærke til den udvikling, både I og Sorø Gymnastikforening har gennemgået, sagde formanden for TalentSport Sorø, Peter Lind Frederiksen ved uddelingen. Der er skabt et godt træningsmiljø, hvor der også kommer dygtige trænere ude fra. Træningsmængden og intensiteten er øget, og I klarer jer godt.

Ved kvalifikationen placerede I jer som næstbedst i Danmark – og hvem ved, måske er I en dag nummer et. Holdet, der i øvrigt også ved DM i æstetiske gymnastik opnåede en sølvmedalje, har i de to foregående år deltaget ved internationale stævner i Spanien og Bulgarien – og nu gælder det altså det rigtige VM.

foto 14

Peter Lind Frederiksen bød også velkommen i TalentSport Sorøs sponsorkreds til Peugeot i Sorø ved Brian Madsen, der er opvokset i Sorø. Han dyrkede flere idrætsgrene, men nåede længst i BMX, hvor han blev dansk mester og sluttede helt i toppen på så- vel nordisk som europæisk plan. Senere har han markeret sig i både den danske og internationale elite i rally.