Bayern bagved

ny træner Bayern

Nederlaget, selvfølgelig, så de nuværende mestere Bayern München glide længere bagud i et forsøg på at bevare deres titel. Niko Kovac har bestemt få problemer med tænder i de tidlige dage af hans Bayern-regering, med klubben i femte plads, kun tre point over Werder Bremen i syvende og en bekymrende syv point fra Borussia Dortmund øverst på bordet.

Klubben har allerede tabt tre spil på dette tidspunkt og har vundet lidt over halvdelen. De scorer med en hastighed på mindre end to mål pr. Spil og, mest bekymrende over alt, lækker over et mål et spil. Kovac skal finde en løsning på hans sides mangler snart eller hans dage i Bayerns varme sæde bliver nummereret.

Nederlag i weekenden så odds på Bayern at vinde ligatitellængden igen. De kan stadig være favorit til at beholde titlen, men tidligere har de været på -350, finder mesterne nu sig på -110 for at vinde ligatitel. Næste op til Bayern er et hjemmespil mod at kæmpe Fortuna og at beskrive det som en “must-win” match ville være noget af en underdrivelse.

Og endelig, en anden klub, der så sine odds slashed på en liga titel sejr var RB Leipzig. RB slog Baer Leverkusen 3-0 helt i sidste weekend for at gå tredje, kun fem point fra toppen af bordet.

RB har kun tabt en gang i ligaen hele sæsonen, og hvis de kan begynde at slå nogle af dem til vinder, kan de udfordre Borussia i vintermånederne. De scorer med en hastighed på to mål pr. Spil og er nu på +5000 for at vinde en første nogensinde Bundesliga-krone.

Arkiverede artikler

mesterskabstitel

Borussia Dortmund kom tilbage på banen i Bundesliga med en smal 1-0

sejr over Wolfsburg i sidste weekend. Sejren har ikke kun opretholdt sidens 100 pct. Start til kampagnen. Det øgede deres føringer på top til fire point over både nuværende mestere Bayern München og Borussia Mönchengladbach.

Der var endnu en slip-up for Bayern, da de indrømmede et 89. minuts mål at blive afholdt til en 1-1-træk ved lavt Freiburg. Resultatet gjorde det muligt for Mönchengladbach at nippe andet sted efter en omfattende 3-0 sejr over Fortuna Dusseldorf.

Leave a Reply