Bayern dråber igen

spil på bayern

Bayern Münchens opsving blev stoppet dramatisk i sidste weekend som Freiburg slog et sene mål for at holde mesterne til en 1-1 draw. Det var overraskende, at det var de mestre, der dominerede kampen, men de kunne ikke gøre løvenes andel af besiddelse til en konkret fordel – mål – som Freiburg stod fast.

Bayern lavede en langsommere start i anden halvleg, men så ud som om de havde gjort nok til at tage pointene, da Serge Gnabry gav dem føringen med kun 10 minutter at gå. Men Freiburg var ikke færdig endnu, og Lucas Holer tjente en andel af pointene med blot et minut af den normale resterende tid.

Tilbageslaget oplevede Bayerns pris på at beholde league title stige en smule. Efter at have været på -450, er de forsvarende mestere nu på -350 for at vinde ligakronen igen – så de stadig er de klare favoritter til at gøre det.

Næste op kommer to store udfordringer for de tyske giganter. Først op tager de AEK Athen i UEFA Champions League, før den knuser Bundesliga sammenstød væk til Borussia Dortmund. Resultatet af denne kamp kunne tage en lang vej til at bestemme titlen.

Leave a Reply