Bayern glider op fra hjemmet

Bundesliga

I mellemtiden blev forsvareren mester Bayern München bedøvet af Bayer Leverkusen, da de faldt til et 3-1 nederlag. Bayern tog føringen gennem Leon Goretzka mod legetid bare fire minutter før intervallet, men en stærk anden halvdel præstation fra hjemme side indpakket pointene.

Leon Bailey krøllede i et frispark til kun 8 minutter i anden halvdel, og det var nok til at rocke mesterne. Kevin Volland afsluttede et hurtigt modangreb lige efter timemærket for at sætte værterne foran, før argentinske fremadspiller Lucas Alario sørgede for punkterne med kun tre minutter tilbage på klokken.

Nederlaget betyder, at Bayern dråber ned til tredjepladsen i positionerne og er nu syv point bag Borussia. De har tabt fire gange allerede i denne sæson, og deres lækre forsvar giver dem alle mulige uønskede problemer.

Dette nederlag har set oddsene for Bayern for at beholde sin indenlandske kronelængde noget. Efter at have været på -110 for at vinde titlen igen, er Bayern nu på +100 for at afslutte toppen af bunken, og næste uge er Schalke vært i, hvad der simpelthen er et must-win-spil for de tyske giganter.

Leave a Reply