Bayern lavede til at svede for at vinde

Bayern vinde

Bayern München kom tilbage til vindende måder med en smal 2-1 sejr til Werder Bremen, da træner Niko Kovac kunne lette presset lidt på både sig selv og hans kæmpende side. De nuværende mestere havde tidligere været tre ligakampe uden en sejr – deres sidste sejr kom helt tilbage den 27. oktober – men denne sejr hjalp dem med at klatre bordet, selvom de forblev en stor ni point bag de gamle rivaler Borussia Dortmund. Fangende liga ledere vil nu betyde, at Dortmund skal glide op mere end en lejlighed.

Bayern har vundet syv gange, men har allerede tabt tre af kun 13 kampe indtil videre i sæsonen – ikke i form af en side med titelvindende hensigter. Siden scorer på mindre end to mål et spil, mens de lækker med en hastighed, der nærmer sig 1,5 mål pr. Spil. I øjeblikket er Bayern på mål for at indrømme omkring 50 mål i denne Bundesliga-sæson.

reddet holdetSerge Gnabry reddede Bayern i weekenden, efter at de igen havde indrømmet en equalizer igen, og dårlige fejl på bagsiden koster dette hold dyrt. Det er noget, der skal ændres hurtigst muligt, hvis Bayern skal begynde at lukke kløften på Dortmund.

På trods af at vinde denne sidste weekend, har oddsene på Bayern, der bevarer sin titel, faktisk forlænget lidt. Efter at have været på +125, er de forsvarsmestere nu op til +137 for at få deres hænder på et andet liga-trofæ.

Næste op i ligaen for mesterne er et hjemmekamp mod Nürnberg og at beskrive spillet som et must-win ville være noget af en underdrivelse. Vi må kun være i begyndelsen af december, men Bayern er nu på et stadium hvor hvert spil er som en cupfinale.

Arkiverede artikler

Borussia Dortmund slog endnu en sejr i denne sæsons udgave af Bundesliga for at beholde sin firepunktsfordel øverst på bordet. Sejren betød også, at siden stadig er ubesejret i ligaen indtil videre i denne sæson, da det ser ud til at slå serielle vindere Bayern München ud af sit aborre på topmødet i tysk fodboldfodbold.

Bayern München, i mellemtiden, blev tvunget til at beskæftige sig med endnu et tilbageslag i sin titel udfordring. De nuværende mestere blev holdt til dræbte af lavt Fortuna Dusseldorf – som befinder sig i nedrykningssonen – da coach Niko Kovac ser ud til at kæmpe for at holde fast i sit job.

Leave a Reply