Bayern München i pole position for titel vinder

Bayern satte en glimrende

Efter at have også samlet fire point fra de sidste seks til rådighed, Bayern München heads ind i den sidste weekend i kampe to punkter klart øverst på bordet. Bayern satte en glimrende udstilling i deres seneste hjemspil for komfortabelt at se ud på Hannover 96 3-1, med angriber Robert Lewandowski på scoringsblade samt veteran midtbanespiller Franck Ribery.

Resultatet sætter mesterne i god stand foran den sidste weekends kampe. En sejr ville have sikret en anden titel til klubben, men de blev afholdt til en goalless uafgjort på high-flying RB Leipzig.

Leon Goretzka fandt net til Bayern, men hans indsats var udelukket af VAR. Alt dette betyder, at mesterne bliver nødt til at vente et par dage og slå Eintracht Frankfurt på hjemmebane, hvis de skal vinde en syvende på hinanden følgende ligatitel.

Dette var en ret lige konkurrence med RB Leipzig, men Bayern havde også chancerne for at vinde kampen. Vinger Serge Gnabry savnede den bedste chance for de besøgende, men det kan heller ikke nægtes, at et punkt væk hos RB Leipzig, som er i fremragende form, kan betragtes som et positivt resultat.Robert Lewandowski på scoringsblade samt veteran midtbanespiller Franck Ribery

Bayern har vundet 23 ligamatche indtil videre denne sæson, er den højeste scorer i divisionen og lækker mål med en hastighed på mindre end et mål et spil. Der er ingen tvivl om, hvorfor de er øverste i ligaen og nu prissat til kun -4000 for at vinde en anden hjemmekrone. Titlen på titel er i deres hænder – alt det vil tage er endnu tre point i den kommende weekend.

Arkiverede artikler

Løbet om den tyske Bundesliga-titel fortsætter, efter at begge endelige konkurrenter har tabt point i weekenden. Forsvarende mestere Bayern München kantede forbi Werder Bremen 1-0 i forrige uge, men blev holdt til en 1-1 draw ved at kæmpe Nurnberg denne sidste søndag eftermiddag.

I mellemtiden så Dortmund at være tilbage til deres imperious bedste med en 4-0 mauling af Freiburg før de faldt hjemme 4-2 til lokale rivaler Schalke i et enormt skadeligt resultat. De lave midler Dortmund er to point bag Bayern med kun tre kampe tilbage for at spille.

Leave a Reply