Bayern opretholder presset på frontløbere

spil på bayern

Der var en syvende straight liga vinder til Bayern München denne sidste søndag eftermiddag, da de børstede Stuttgart til side 4-1. Bayern gik videre efter kun fem minutter, før gæsterne fandt en equalizer midtvejs gennem første halvleg.
Bayern mister
Men tre mål efter pausen gjorde det muligt for Bayern München at bede hjem, da de nu ser ud til at have fundet deres fod under den nye træner Niko Kovac. Chefen kom under pres tidligere i kampagnen, men har genoprettet sig godt og skal nu forsøge at udligne det sekspoint-underskud til Borussia, da hans side ser ud til at beholde sin indenlandske titel.

Robert Lewandowski var igen på scoringsblade og fremad er den klare favorit til at vinde Golden Boot Award kom slutningen af sæsonen. Sparkeren er på bare -138 for at komme til toppen af scoringsgraferne, med Borussia Dortmund fremad Paco Alcacer ud på +800 for at gøre det samme.

Bayern har nu vundet 13 af deres 19 league-spil, men de tre tab tidligere i sæsonen har skadet deres årsag alvorligt. De scorer ved godt over to mål pr. Spil, men lækker også på over et mål pr. Spil, en rekord, som skal forbedres, hvis de skal klare de punkter, de allerede har tabt.

Og på trods af denne sejr har deres odds på at beholde deres krone faktisk forlænget, hvis det kun er meget lidt. Bayern er nu på -110 for at vinde titlen i maj, hvilket betyder at Borussia og Bayern nu er prissat identisk for at vinde en titel, som kun en kan tage – det er virkelig nakke og nakke ting.

Næste op til Bayern er en potentiel bananhud væk til Bayer Leverkusen. Ligesom deres rivaler Borussia forbliver deres opgave på dette afgørende tidspunkt i kampagnen meget enkel: bare fortsæt med at vinde.

Arkiverede artikler

Der var sejre for både Borussia Dortmund og Bayern München, da Bundesliga igen kom i gang efter den korte vinterhvile i starten af måneden. Nuværende liga-leder Dortmund startede, hvor den slap af med en smal, men vital 1-0 sejr til RB Leipzig.

Og forsvarende mester Bayern München fortsatte sit seneste vindende strejf med en behagelig 3-1 sejr til Hoffenheim. Bayern har nu vundet seks ligaudflugter i træk, da holdet ser ud til at forsøge at lukke kløften på deres gamle rivaler, der i øjeblikket holder en seks-punktsled øverst på bordet.

Leave a Reply