Bayern slutter dårlig løb af form

Robert Lewandowski gemt spillet

Robert Lewandowski scorede to gange, da Bayern München lettet sine problemer med en 3-1 sejr over Wolfsburg, selvom de tre point ramte en bitter note med afskedigelsen af veteranvinger Arjen Robben. Vinderen løftede Bayern til fjerdepladsen i holdet, og de forbliver fire point ud for rivalerne Borussia Dortmund. Deres defensiv rekord skal også desperat forbedre, med Kovacs side, der for øjeblikket lækker mål med en bekymrende hastighed over et mål et spil.

Kommer ind i dette spil på bagsiden af to lige liga-nederlag, tog Bayern føringen på halv time markeringen og så sjældent tilbage. Efter at have fordoblet deres føring kort efter intervallet, lod Robben’s afskedigelse hjemsiden tilbage i konkurrencen midlertidigt, før James Rodriguez sørgede for pointene for mesterne.

På mange måder var dette den perfekte modstander til Bayern. Wolfsburg var gået fem kampe uden en sejr forud for dette møde, og så snart de var et mål nede, begyndte hovedet at falde. München var i stand til at kapitalisere.

Til trods for sejren har Bayerns odds ikke forkortet sig til at sikre endnu en Bundesliga-krone – de er faktisk blevet lidt længere. Efter at have været på -500 for at bevare deres krone, er Bayern München nu på -350, hvilket betyder, at de forsvarende champs stadig er meget, at favoritterne er i polsposition, kommer kampens afslutning.

Næste op til Bayern er et andet spil på vej, denne gang væk til Mainz. Efter at have formået at genvinde den vindende følelse, vil yderligere tre point være et absolut must, hvis Borussia Dortmund ikke skal sprute ud af syne i vintermånederne.

Leave a Reply