Bayern understreger Bundesliga dominans

Bayern dominans

Det ville forblive, det ser ud til, at ingen til at matche magten og styrken af denne nuværende Bayern München side, dog. Ligamesterne dampede sig til en 3-0 sejr uden at se nogen fare i fare, og medmindre Borussia får deres handling sammen i de kommende uger, så kunne vi se en procession mod titlen.

Der var rygter, der forbinder Lewandowski med et skridt væk fra Bayern i løbet af sommeren, men han har startet sæsonen i usædvanlig form. Han har nu nettet mod Hoffenheim og Stuttgart og nettede et hattrick i den tyske Super Cup, og som nævnt ovenfor er den polske internationale den rødhårede favorit til at afslutte sæsonen som topscorer i tysk topklasse.

Wolfsburg er også på seks point efter en behagelig 3-1 sejr til Bayer Leverkusen. Bayer har gjort en frygtelig start til sæsonen, der har mistet begge deres åbningsspil, men er prissat til +137 for at afslutte sæsonen i top fire.

På trods af deres lovende start til sæsonen, som har set dem, tager seks point fra seks til rådighed, er Wolfsburg ude på +500 for at komme i top fire. Hertha Berlin, det andet hold for at opretholde en 100 procent rekord efter åbningen to runder, er endnu længere ude (+700) til at afslutte på de første fire steder.

Bayerns næste ligamøde er et hjemmøde med Bayer Leverkusen, som sidder ved siden af bunden med fem mål, der allerede er indrømmet. De bliver nødt til at prøve at stikke hullerne i deres baglinie med Lewandowski på prowl, men det vil sandsynligvis være yderligere tre point i posen til mesterne.

Med RB Leipzig den tredje favorit på +6600 for at vinde titlen, ville den eneste realistiske udfordring se ud fra Borussia Dortmund. Tre point er et absolut must for Favre og hans spillere i næste runde.

Arkiverede artikler

Stærke favoritter til at bevare deres tyske ligatitel, Bayern München lavede en stærk start på den nye indenlandske sæson med en imponerende 3-1 sejr over Hoffenheim i første runde. Chefen kan være ny på Allianz Arena, men det var nogle gamle

gamle sammensætning

ansigter, der kom i forgrunden, med Robert Lewandowski, Thomas Muller og veteran Arjen Robben alle kommet på scoringsbladet.

Og det var tydeligt gennem deres præstation, bare hvorfor de er så stærke favoritter til at bevare deres nationale krone. Hoffenheim gjorde deres yderste for at matche championerne, men da skubbet kom til at skubbe Bayerns klasse skinnede igennem, og de er nu på -1000 for at blive kronet Bundesliga-mestere for den syvende sæson i træk.

Leave a Reply