Bayern vinder igen for at holde presset op

Bayern vinder

Bayern München fastholdt sin seneste form med en smal 1-0 sejr over Hertha Berlin. Sejren holder dem tre point bag Borussia Dortmund, men deres nylige form betyder, at momentet i øjeblikket er meget med de forsvarende mestere.
Javi Martinez scorede det eneste mål for spillet lige efter timemærket for at forsegle sejren til hjemmeholdet. Målet kom fra et James Rodriguez-kryds, med den colombianske playmaker begyndt at finde fødderne i Bayerns farver.

Hertha blev reduceret til 10 mænd med seks minutter tilbage, og Bayern kom under lille pres i kampens afsluttende stadier. Mesterne, som har vundet de sidste seks Bundesliga-titler, har nu vundet 10 af deres seneste 11 ligamatche og synes at finde deres toppform på netop det rigtige stadium i kampagnen.

Før denne runde af form var de nede i femte, ni point bag Dortmund. Nu er Bayern i op til anden, og kløften er nede til kun tre point, med de to stadig indstillet til at spille hinanden på Bayerns grund.

Bayern har vundet 16 kampe indtil videre i sæsonen, lige så mange som Borussia, men det er de fire nederlag, sammenlignet med en for Dortmund, som ser dem ned på andenpladsen. De scorer på over to mål pr. Spil, men igen som Dortmund har deres defensive backline været mindre end konsekvent.

Ikke desto mindre er det Bayern, der forbliver favorit til at beholde sin hjemmekrone. Mesterne er prissat til blot -175 for at gøre det, men i næste uge står de over for en hård prøve væk til tredjepladsen Borussia Mönchengladbach.

hertha berlin tabt

Arkiverede artikler

Det var en anden frustrerende uge for Borussia Dortmund i Tysklands Bundesliga, da de ikke kunne vinde til det tredje spil i gang. De nuværende liga-ledere blev afholdt til et uhyggeligt træk af Nürnberg, og der er nu en reel fare for, at siden mister den dynamik, de opbyggede så effektivt i løbet af kampens første halvdel.

Uafgjort var god nyhed til Bayern München efter at de havde slået Augsburg 3-2 for at skære Borussia’s fører til kun tre point. Trykket er nu på Dortmund, da de forsvarsmestere har deres rivaler inden for deres seværdigheder.

Leave a Reply