Bayern vinder igen for at lukke hullet øverst

Bayern vinder igen

Forsvarende mester Bayern München kom bagfra to gange for at slå Augsburg 3-2 i et meget underholdende spil sidste fredag aften. Kingsley Coman scorede to gange, da mesterene skar føringen på toppen af bordet ned til kun tre point.

Augsburg tog føringen efter kun 13 sekunder, det hurtigste mål i Bundesliga historie, men Coman levelede efter 17 minutter. Augsburg gik tilbage foran Ji Dong-won kun for Coman at udligne igen lige om halvdelen fløjte.

David Alaba afsluttede tilbagesendelsen til de besøgende på 53 minutter for at indhente tre værdifulde point. Niko Kovac har nu sin side med at spille en god fodbold, da de har fundet deres rytme, og i sandhed kunne Bayern have vundet denne kamp med en større margin, da anden halvdel tog på og Augsburg åbnede sig for at finde en equalizer.

Robert Lewandowski spildte en gylden chance, mens Coman satte hovedet på tværs af linjen og savnede muligheden for at udnytte sit hattrick. Der er dog næppe tvivl om, at Bayern er i førersædet i denne titelløb.

Som nævnt ovenfor har de nu fanget op til Dortmund i ligaoverskridelser og sidder kun tre point fra toppen. Bayern scorer komfortabelt over to mål pr. Spil, og den eneste grund til bekymring på dette stadium er dens inkonsekvente defensive backline.
Men en anden liga-sejr i træk har forkortet oddsene på Bayern, der forsvarer deres krone. De er nu på bare -150 for at vinde titlen igen (ned fra -110) og næste uge vært Hertha Berlin i en søgen efter tre point.

Arkiverede artikler

Borussia Dortmund vil sparke sig efter at have tabt to meget værdifulde point i sidste weekend i løbet mod Bundesliga-titlen. Efter at have været 3-0 op imod Hoffenheim, lod Dortmund den fordel glide, med deres modstandere scoring tre gange i de sidste 15 minutter for at rive en del af spoilerne.

Fejlen gjorde det muligt at forsvare mester Bayern München for at gøre jorden på deres rivaler øverst på bordet. Bayern optog en behagelig 3-1 sejr over kampe Schalke, da de fortsat sætter pres på Borussia i første omgang.spil på bayern

 

Leave a Reply