Ben Roethlisberger omstrukturerer aftale

Ben Roethlisberger omstrukturerer sin kontrakt og sparer Pittsburgh Steelers $ 8 mio. I lønloftrum.

Pro Bowler sluttede sig til linebackers Lawrence Timmons og LaMarr Woodley og cornerback Ike Taylor om at omstrukturere sin kontrakt for at sikre, at de flerårige AFC-deltagere kommer under capen inden 13. marts.

Steelers sparer $ 8 millioner i tunge plads torsdag ved omstrukturering af Roethlisberger’s aftale, en ligakilde fortalte ESPN NFL Insider Adam Schefter. Pittsburgh var anslået $ 8 millioner over capen, før han omarbejder Roethlisberger’s kontrakt og bliver nødt til at trimme endnu mere plads for at kunne bruge franchise-mærket på bred modtager Mike Wallace.

Dette er anden gang i seks måneder Roethlisberger har omarbejdet den otteårige $ 102 millioner deal han underskrev i 2008. Den nye kontrakt påvirker ikke pengene eller længden af ​​aftalen, men giver Steelers nogle tiltrængte cap relief. Roethlisberger var planlagt til at lave 11,6 millioner dollars i 2012, men den nye aftale vil spare Steelers flere millioner næste sæson.

Holdet håber at bruge nogle af de penge, der frigøres ved omstrukturering for at imødegå kontraktstatus for Wallace, som vil være en begrænset friagent.

General manager Kevin Colbert sagde torsdag i Indianapolis, at han mener Wallace, som blev valgt til sin første Pro Bowl denne sæson, vil forblive med holdet.

“Vi vil have Mike til at afslutte sin karriere hos Steelers,” sagde Colbert, “og jeg er overbevist om, at Mike ønsker at afslutte sin karriere hos Steelers.”