Oversigt over de bedste væddemålstilbud – kræve din gratis indsats eller tilmeld bonus

I den følgende gennemgang analyserer vi væddemålene med de bedste nye
kundebonus tilbud samt alle de langsigtede og kortsigtede kampagner, der bliver tilgængelige, når du er blevet et fuldt udbygget medlem. Kvaliteten af ​​et velkomment tilbud kan bedømmes ved at stille en række spørgsmål: “Hvor lang tid forbliver det gyldigt?” “Hvor mange penge er i orden?” “Hvilke betingelser skal være opfyldt, før tilbagekøb er tilladt?” Og “Gælder det både til mobil og desktop-spil” er blot nogle få af de vigtige punkter, der bør overvejes, før du tilmelder dig at indløse et bestemt væddemål. For at tilføje dette vil mange bookmakere også have et stort antal yderligere kampagner og særlige tilbud, der bliver tilgængelige, efter at du har spillet det nye kundebud. Af den grund er det godt inden for din interesse at ikke blot dømme en bookmaker af kvaliteten af ​​den velkomstfremmende kampagne, men også af de forskellige bonusser og kvaliteten af ​​de forskellige bonusser til almindelige kunder.

I tabellen ovenfor kan du finde nogle yderst nyttige oplysninger om de forskellige typer velkomstbonuser på markedet. Som du kan se, kommer bonusserne selv i mange forskellige former og størrelser; nogle kommer i form af gratis spil, set i den gode værdi for pengene £ 20 tilbud tilbydes af Coral, og andre, som det generøse tilbud på Betfred, kommer i form af at spille kredit. Alle tilbudene kommer med deres egne sæt unikke vilkår og betingelser, samt en fast sum af de penge, der skal bruges på den relevante sportsbog. For at få den fulde down-down på alle de forskellige typer væddemål tilbud på tilbud på de 10 bedste britiske væddemålssider, fortsæt med at rulle ned til vores fulde anmeldelse nedenfor.

Forskellen mellem væddemål og gratis væddemål

Den væsentligste forskel mellem en gratis væddemål og en væddemålskredit påmeldingsbonus kommer hovedsageligt ned på den måde, hvorpå de begge tildeles. I begge tilfælde giver bookiet i det væsentlige dig en fast sum penge til at bruge på deres sportsbog. Med kredit er du stort set fri til at bruge pengene på enhver måde, du kan lide; Sig for eksempel, at du blev belønnet med 100 £ kredit, du har lov til at opdele pengene og placere 2x £ 50 indsatser, 5x £ 25 indsatser eller endda 100x £ 1 indsatser. Men med en gratis indsats vil bookmakeren normalt belønne dig med et enkelt gratis bettoken eller et antal tokens, der svarer til det
samlede bonusbeløb.

Tokens selv skal normalt indløses på et enkelt væddemålsmarked og kan ikke opdeles i flere indsatser, hvilket betyder at du kun har et eller få chancer for at vælge en vindende indsats. Selvfølgelig med krediten får du en meget større grad af frihed, men der er normalt nogle flere betingelser, der skal opfyldes, før du kan trække tilbage gevinster. Disse forhold vil næsten altid betyde at satse det samlede beløb af bonusen en række gange ved at placere kvalificerede væddemål. Et godt eksempel på dette kan ses i BetVictor, hvor punters skal placere væddemål på i alt 4 gange det oprindelige velkomstbonusbeløb (£ 100), før tilbagekøb er tilladt.

En anden vigtig forskel mellem de to bonustyper er den måde, hvorpå de begge udløses. Med kredit skal du først registrere en konto og foretage den første indbetaling. For at låse op for bonusen skal du enten spille gennem dette første indbetalingsbeløb i sin helhed eller placere en første kvalificerende indsats. Med gratis spil er belønningen næsten altid låst op af placeringen af ​​den første kvalificerede væddemål, og ikke blot ved at lave et indskud. Med hensyn til den kvalificerede væddemål vil stort set alle bookmakere – uanset om du beskæftiger dig med en kredit eller en gratis indsats – have visse betingelser, der skal opfyldes for at kunne opløse tilbuddet eller at tælle mod indsatsen krav. Punters rådes til at være opmærksomme på minimum odds krav og minimumsbeløb som disse vil afvige meget fra bookie til bookie. Det er også vigtigt at bemærke, at kun visse typer indsatser tæller som kvalificerede væddemål: tote-væddemål, pool-indsatser og asiatiske handicap kvalificerer normalt ikke.

Hvilken type er mere egnet?

Begge typer velkomstbonus kommer naturligvis med deres egne fordele og
ulemper. I de fleste tilfælde udløses gratis væddemål ved placeringen af ​​den første kvalificerede væddemål på et gyldigt sportsmarked med et minimumsbetingelseskrav. Det betyder, at du for at kunne kræve et gratis væddemål er først forpligtet til at foretage et indskud til din konto og derefter et kvalificeret væddemål, der overholder de relevante vilkår og betingelser. Med gratis væddemål tilbyder bookmakere enten dig en enkelt brugsfri satsningstegn, der skal bruges udelukkende på en enkelt indsats eller med et fast antal tokens, der udgør bonusbeløbet. Den største fordel ved gratis tilbud er, at der normalt ikke er for mange krav, der skal opfyldes, før du kan trække eventuelle gevinster tilbage. Normalt når du har lavet den første satsning og spillet gennem de gratis væddemål, vil alt, hvad der er tilbage (minus det oprindelige indsatsbeløb), blive din.

forex deposit Bonus

Med kredit får du en meget større grad af frihed med hensyn til, hvordan du rent faktisk kan bruge de belønnede midler. I modsætning til en gratis indsats giver kredit dig mulighed for at opdele pengene i flere indsatser, så du kan satse så lidt eller så meget som du kan lide når som helst. Måske er den største ulempe ved denne form for velkomsttilbud, at der normalt er nogle smukke, tungt satse krav, der begrænser din evne til at trække din fortjeneste med det samme. Hvis du ender med at vælge et tilmeldingstilbud i form af kredit, skal du være opmærksom på, at du sandsynligvis bliver nødt til at satse igennem beløbet i sin helhed måske 3 eller 4 gange før tilbagekøb er tilladt. Nogle bookies derude, der giver dig mulighed for at trække en del af bonusen, når du har spillet en procentdel af kravene, er dette dog helt afhængig af de specifikke vilkår og betingelser for den givne operatør.

Yderligere velkomsttilbud

Som tidligere nævnt vil næsten enhver bemærkelsesværdig bookmaker derude tilbyde deres nye kunder en slags specielt velkomstincitament. Der er dog kun nogle få, der tilbyder en ekstra bonus, som er eksklusiv til mobilbettingstjenesten, og endnu færre, der giver dig mulighed for at vælge imellem et par forskellige velkomstpakker. Yderligere har William Hill to separate velkomsthandler med individuelle kampagnekoder. Mens de to tilbud ikke kan bruges sammen, giver det en unik mulighed for nye spillere til at tænke omhyggeligt om hvilket tilbud der bedre passer til deres væddemålstilstand, før de tilmelder sig og hævder belønningen.

Du kan nogle gange opleve, at selv efter at du har tilmeldt dig en bookmaker og spillet igennem den almindelige velkomstbonus, er der stadig nogle få værdifulde incitamenter på plads for at få dig til at tilmelde dig nogle af de specielle væddemålstilbud, der tilbydes. Et godt eksempel på dette ville være “Bet 5 Get 5” – fremmende tilgængelig med Coral, hvor kunderne kan kræve en gratis £ 5 hver gang de deponerer og satse £ 5 inde i en koralbutik ved hjælp af det specielle Coral Connect betalingskort. Selvom disse slags kampagner ikke er lige så almindelige som de almindelige gratis væddemål, er det godt, at hvis du ser hårdt ud, kan du til tider finde særlige tilbud og ekstra fordel for at bruge visse tjenester på bookmakers websted.

Alle de bedste spil tilbud i sammenligning

Meget ofte, når du surfer på internettet for de bedste tilmeldingsaftaler, kan punters ofte finde sig selv at blive tiltrukket af tilbuddet med den største pris. Mens der naturligvis er nogle fordele ved at hævde det velkomsttilbud, hvor du står for at vinde den største sum penge, er det yderst vigtigt at tage sig tid til at overveje de forskellige betingelser og krav, der er vedhæftet for at undgå misforståelser, og i sidste ende: a rimelig skuffelse. Visse faktorer såsom hvor længe bonusen forbliver gyldig, hvor mindste odds pris den kvalificerede væddemål skal placeres, og hvor mange penge du skal bruge før du rent faktisk er i stand til at hæve eventuelle gevinster, er afgørende ikke kun for at bestemme kvaliteten af tilbuddet, men også i at beslutte, hvilken er den rigtige for dig.

I tabellen nedenfor har vi samlet betingelserne knyttet til alle de forskellige nye kundetilbud hos de førende bookmakere. Indenfor kan du se og sammenligne de forskellige indsatskrav, bonusgyldigheden, minimums oddsene, der kræves for at placere det kvalificerede væddemål, og om bonusen udløses af den første indbetaling eller den første satsning.

Det er overflødigt at sige, at alle ovennævnte betingelser er vigtige, når man
forsøger at måle kvaliteten af ​​det velkomsttilbud. Punters anbefales dog at være særlig opmærksom på bonusudløseren og satsningskravene. Med nogle væddemål er bonusbelønningen afhængig af det første indbetalingsbeløb. Dette kan enten betyde, at det vil blive låst op, når den første indbetaling til online-kontoen er foretaget, eller at det beløb, du indbetaler til din spillekonto for første gang, bliver det samme beløb du modtager i form af velkomstbonusen. Alle de andre bookies belønner dog velkomstbonuset, når den nye spiller først har lavet et depositum og derefter lavet den kvalificerede indsats med en minimum odds pris ifølge de angivne betingelser.

Når det kommer til væddemålskravene, bør punters altid kigge efter tilmeldingstilbudet med et rimeligt overdragelsesbeløb for at sikre, at du rent faktisk har en fair chance for at leve igennem betingelserne og sikre et anstændigt overskud i slutningen. For eksempel kan du se et tilbud med en gratis indsatsbonus på £ 50, men så står det et sted i t & c’erne, at du skal satse 10 gange dette beløb (så £ 500), før du rent faktisk er berettiget til at hæve eventuelle gevinster. Af denne grund er det ofte bedst at gå til et velkomstpakke, der kun kræver, at du kun spiller en gang i bonusbeløbet, eller det har måske en overgang på tre eller fire gange det første indbetalingsbeløb, så du rent faktisk står en anstændig chance for opfylder satskravene. Dette er også hvor vigtigheden af ​​gyldighedsperioden
kommer i spil; Der ville ikke være noget ved at acceptere et tilbud værd at sige £ 300, som kun giver dig to dage til at spille gennem tre eller fire gange dette beløb. For at være sikker på, at du giver dig selv enhver chance for at opfylde satskravene, skal du altid sikre dig, at tilbuddet er gyldigt i en rimelig periode på mindst 7 dage.

Hvilke bookmakere har de bedste tilbud?

Selvom nye kundevenlige tilbud ofte er yderst fristende og værdifulde tilbud, skal læseren huske på, at de kun er tilgængelige for at bruge kun én gang efter at have registreret en konto. Det betyder, at selvom de selvfølgelig er vigtige, er det måske endnu vigtigere at se på de bonusser og kampagner, der bliver tilgængelige, når du har spillet gennem velkomstbonussen og bliver et fuldt medlem. Ideelt set vil disse omfatte prisforhøjelser, gratis væddemål og væddemål, akkumulatorforsikringer, vindende bonusser og måske endda nogle få lotteri stil cash jackpot giveaways. For at imødekomme de ligner og vaner af enhver slags punter er det også vigtigt, at de forskellige kampagner kan bruges på en bred vifte af sportsgrene og ikke kun på de mest populære markeder som fodbold og hestevæddeløb. Dette tillader ikke bare punters, der kan lide at satse på nogle af de mindre bredt fulgte sportsgrene for at drage fordel af salgsfremmende tilbud. Det betyder i sidste ende, at hverdagsposter
har et meget bredere udvalg af forskellige muligheder at vælge imellem, når de søger efter den næstbedste kampagne eller bonus handel på markedet.

Langt de fleste bookmakere vil tilbyde mindst en eller to langsigtede kampagner, såvel som et par begrænsede tidsbegrænsede tilbud, der vil blive udsat for regelmæssige ændringer. Inkluderet i dette vil sandsynligvis være en slags bedste odds garanteret forfremmelse til vindeheste og / eller hestevæddeløb hændelser, og nogle få dagligt forbedrede odds priser. Tabellen ovenfor viser bookmakers med det bedste udvalg af kampagnetilbud og et meget kort resumé af de tilbud, du kan
forvente at finde der. Uanset om du er ude efter væddemål, ekstra vindende bonusser eller noget, der er specielt skræddersyet til at passe til mobilappen, kan du være sikker på at de vil have dig dækket. Andre væddemålssider som 888sport, Betfred og Coral alle tilbyder et godt udvalg af daglige prisforhøjelser, akkumulatorforsikringer og chancen for at vinde gratis væddemål.

Er der nogen bonusser uden depositum?

For nogle af de mindre erfarne punters derude, der er lidt forsigtige med at spille med deres egne penge for første gang, vil nogle bookies give dig mulighed for at hente deres velkomstbonus uden at foretage et indskud eller placere den første satsning. Det er rigtigt, at disse tilbud er meget få og langt imellem lige så meget, at alle de førende bookies kræver, at du bruger lidt af dine egne penge, før de er parat til at belønne dig med en væddemål. Der er dog nogle bookmakers derude, der har specielle velkomsttilbud, der ikke kræver nogen indledende forskudsbetaling.

Selv om de måske i første omgang synes at være tiltalende, er den største ulempe ved en depositumfri velkomstbonus, at du næsten aldrig har lov til at hæve penge fra de oprindelige bonusfonde. Det betyder, for eksempel, at en bookmaker tilbyder dig £ 10 depositum gratis velkommen tilbud. Du kan satse med disse penge uden at have lavet et indskud til din online konto, men hvis din indsats er en vinder, vil du ikke kunne nyde dine sejrskampe – i stedet går pengene lige tilbage til bookmakeren . Mens du har den fordel, at du ikke behøver at lave en indledende indbetaling, taber du evnen til at indbetale penge, hvis din indsats skal lykkes, hvilket naturligvis tager det meste af det sjovt af væddemål på sport!

Stigningen af de store nye betting site bonusser

En af de mest spændende udviklinger i historien om væddemål er de nye
væddemålssider. Som et middel til at tjene din skik, er disse websteder – nogle lige under to år gamle – helt sikkert ikke vanære at skabe nogle nye og meget spændende tilbud. Deres innovation er deres styrke, med velkomstbonuser som store gratis væddemål og indskudskampe, der er specielt designet til at overgå den gamle vagt. Med dette kommer fremkomsten af bonusjægeren – den ekspertposter, der åbner flere konti for at få mest muligt ud af bonusspil. Som følge heraf anbefaler vi, at du åbner konti med så mange af disse nye konti som muligt for at få mest muligt ud af dine indsatser.

Konklusion: Operatørerne med de bedste betting bonus tilbud på 2019

Alt i alt tror vi det er ret sikkert at sige, at dette er den bedste samlede bonuspakke på markedet for britiske punters. Ikke bare gør kampagner for velkomstfremmende kampe konkurrencedygtige med alle de andre tilmeldingstilbud, vi har vurderet indtil videre, det brede udvalg af ekstra vindende bonusser på op til 100%, regelmæssige prisforhøjelser og væddemål giver punters en stor grad af variation, som Du bliver hårdt presset for at finde andre steder. De fuldstændige oplysninger om tilmeldingstilbudene sammen med de andre salgsfremmende tilbud vil alle blive underlagt fuldstændige og grundige anmeldelser i vores tilsvarende bonusoversigt.

Nogle bookmakere, der har bemærkelsesværdige tilbud, er Betfred og Coral.
Begge bookmakere har god værdi gratis væddemål velkomne tilbud, der belønner betydelige stigninger på henholdsvis 200% og 300% på den første satsning, og et sundt udvalg af kun salgsfremmende tilbud på lang sigt og begrænset tid. Betfred er kendt for deres omfattende udvalg af dagligt forbedrede oddspriser, og Coral har en af ​​de bedste akkumulatorforsikringskampagner, der giver en ekstra tilføjet livlængde, når det ser ud til, at lidt uheld er ved at ødelægge dit vindende parti. For
at få de fulde oplysninger om alle de forskellige velkomstbonuser og salgsfremmende tilbud, skal du læse vores tilsvarende gennemgangssider og finde ud af alt, hvad Storbritanniens førende bookmakere har at byde på.