BYU genindfører Brandon Davies

BYU junior forward Brandon Davies er blevet genindstillet til holdet efter at have udstedt en årstidssluttende suspension sidste år på grund af en overtrædelse af skolens ærekode.

Katz: Davies afgørende for BYUs succes

Katz Returneringen af ​​Brandon Davies vil ændre alt for Cougars i den post-Jimmer verden, de er sat til at gå i gang, skriver ESPN.coms Andy Katz. Blog

Davies, Cougars ‘bedste returscorer og rebounder, er blevet genindleveret til skolen og er indskrevet i klasser for efterårssemesteret. Han blev tvunget til at savne Cougars ‘løbe til Sweet 16 efter at BYU blev klar over, at han havde præmaritalt sex, bekræftede en Outside the Lines-rapport.

“Jeg er spændt på at være tilbage på BYU og glæder mig til fremtiden,” sagde Davies i en redegørelse fredag. “Jeg er taknemmelig for denne mulighed.”

Jimmer Fredette

Den 6-fods-9 Davies gennemsnit 11,1 point og 6,2 rebounds som en sophomore, der giver den indvendige tilstedeværelse for Cougars, der fangede en andel af Mountain West Conference mesterskabet med den nationale spiller af året Jimmer Fredette fører vejen.

Davies ‘suspension blev annonceret 1. marts, og han savnede de sidste otte spil i BYUs 32-vintersæson. Den følgende måned trak han frivilligt sig fra skolen og var forpligtet til at opfylde visse betingelser for at kunne tilmelde sig igen. Davies var ikke tilladt på holdets præsason tour i Grækenland, der afsluttede denne uge.

Men nu har Cougars ham tilbage, da de forbereder deres første sæson i West Coast Conference.

“Vores medarbejdere og vores spillere er glade for, at Brandon er blevet genindleveret til efterårssemesteret,” sagde coach Dave Rose i en redegørelse. “Vi er glade for at få ham tilbage på holdet, og vi glæder os til en god sæson.”