Dortmund forbliver i titlen påstand

Paco Alcácer og Christian Pulisic

På trods af at have glidet sig over de seneste uger har Lucien Favre og hans Borussia Dortmund-spillere nu optaget to sejre i deres sidste to udflugter for at forblive på punkter med Bayern München. For det første tog det et andet halvt blitz, herunder sene mål fra Paco Alcácer og Christian Pulisic, for at indhente alle tre point i en 3-1 sejr over kampe Stuttgart.

Og det var sidste lørdag, deres sejr var endnu mere dramatisk væk til Hertha Berlin. Det tog en stoppetidstrejke fra Marco Reus for at tjene alle tre point for Borussia i en 3-2 sejr, da de fortsat holder presset på deres titel rivaler.

Hertha havde ført to gange, men sluttede kampen med ni mænd, så Dortmund kunne udnytte deres mangel. Med procedurer bundet til 2-2 efter 47 minutter, så det ud som om Borussia skulle vende tilbage endnu, kun for Reus at finde gennembrudet tre minutter i skade tid.
Borussia har nu vundet 18 af 26 kampe og taber kun to gange, men seks træk betyder, at de har tabt point med jævne mellemrum. De er ikke længere de førende scorer i ligaen, og Favre har stadig ikke formået at organisere de defensive frailtier, som hans side lækker over et mål et spil.

To sejre i træk har dog set Borussias pris på en første titel siden Klopps dage falder en smule, til +200 (fra +225). Næste op for Borussia er et hjemmespil mod Wolfsburg, og det siger sig selv, at på dette afgørende tidspunkt i kampagnen skal de tage alle tre punkter på ethvert nødvendigt grundlag.

Leave a Reply