Dortmund ned til anden efter Klassiker-tab

væddemål gevinster

Dortmund er bestemt i titlen løb endnu, men momentum er ikke længere med dem, efter at de har mistet deres vigtigste kamp i sæsonen. Borussia blev thrashed 5-0 af tysk ligamester Bayern München, som har set momentumet snatched væk fra Lucien Favre mænd.
der er ingen chance for at vinde
Bayern var foran 2-0 efter kun 17 minutter, og at den tidlige angreb så ud til at have slået fatningen og udfordringen ud af Dortmund. Mesterne scorede to gange før intervallet for effektivt at afslutte dette spil som en konkurrence inden halvvejsfasen.

Bayern tilføjede derefter et andet mål et minut fra tiden for at føje skændsel til skade. Resultatet så ud som om det kunne have afsluttet Dortmunds titeljagt der og da.

Men i fairness til Dortmund og deres træner, rallied de for at registrere det resultat, de havde brug for i sidste weekend. Det kunne have været lettere, men de fik jobbet gjort med en smal 2-1 sejr over Mainz.

Jadon Sancho scorede to gange for at sætte Dortmund foran i løbet af kun 24 minutter og det så ud som om det ville være klart at sejle til hjemmeholdet. Men Mainz smed aldrig i håndklædet og trak en tilbage med kun syv minutter tilbage, hvilket efterlod de sidste øjeblikke i kampen til at være ubehageligt for Dortmund og deres fans.

Dortmund har vundet 20 kampe indtil videre i ligaen denne sæson, men ser ud til at have wobbled, da de var nødt til at stå fast. De scorer stadig med en hastighed på over to mål pr. Spil, men som tidligere nævnt har deres porøse forsvar slået dem ned ved lejligheden.

Borussia Dortmund er ikke længere favorit til at vinde Bundesliga-titlen denne term. De er nu prissat til +260 for at gøre det og rejser for at tage på Freiburg næste gang.

Leave a Reply