Dortmund rekord vital sejr

germany bundesliga

Jadon Sancho var endnu en gang i fremragende form, da Borussia Dortmund var ved at snyde en 3-2 sejr over Bayer Leverkusen. Dette var deres første sejr i seks kampe på tværs af alle konkurrencer og kom på det perfekte tidspunkt, hvor Bayern München truede med at overtage dem øverst på borde.

Dan Zagadou satte Borussia fremad efter en halv time, men som det var så ofte tilfældet med dette begreb, kunne deres forsvar ikke holde fast. Bayer udlignet mindre end 10 minutter senere.

Men en fin volley fra Sancho restaurerede Dortmunds ledelse mindre end 60 sekunder efter det, før Mario Gotze fordoblede hjemmets ledelse på timemærket. Det var dog ikke helt klart at sejle derfra, men med Jonathan Tah overskriften i et svar til Bayer Leverkusen med 15 minutter, der stadig var tilbage på uret.

Men Borussia så ud resten af kampen for at indsamle disse tre vitale punkter. Efter en wobble i løbet af den sidste måned eller så, skal Lucien Favre nu prøve at bruge denne sejr som en byggesten for resten af sæsonen.

Dortmund har vundet 16 af 23 league spil spillet indtil videre, men deres nylige dukkert i form kunne godt ende med at koste dem dybt komme slutningen af kampagnen. De er de førende scorer i divisionen, men deres porøse forsvar forbliver bekymret for Favre.

På trods af denne sejr har oddsene på en Borussia Dortmund-liga-titelgevinst faktisk forlænget lidt. Efter at have været på +110, er Dortmund nu ude på +125 for at afslutte toppen af bunken komme maj. Næste op for dem er en turflyvning til at kæmpe Augsburg, og det siger sig selv, at tre punkter på vejen er et absolut must.

Leave a Reply