Dortmund ser ud til, at de kan tilbyde en reel udfordring

i terena dortmund har en chance for at vise sig

Der kan dog stadig være en side, der kan stoppe Bayern i deres spor. Borussia Dortmund – den sidste side til at vinde ligatitel bortset fra Bayern, tilbage i 2012 og under Jurgen Klopp – så vidt ud af RB Leipzig 4-1. Dortmund rallied fra et mål ned for at sætte en rute og give den nye chef Lucien Favre den perfekte start, samt vise, at de kan betragtes som ægte titelkonkurrencer i de kommende måneder.

Det lukker ind i et årti siden Dortmund fik deres hænder på Bundesliga-trofæet, men under Favre overvandt de at indrømme et mål efter blot 31 sekunder til net tre gange om 22 minutter. Leipzig kunne simpelthen ikke matche Dortmund for tempo og hastighed, og medmindre de får deres handling sammen og hurtigt, vil de kæmpe for at forbedre sidste sesongens sjette plads.

Dortmunds reaktion på modgang var det mest opmuntrende aspekt af sejren. Hoveder faldt ikke imod en formodet titelkonkurrent, med den nye underskrift Alex Witsel satte en majestætisk præstation midt i parken.

Borussia er på + 900 for at vinde deres første ligatitel på syv år, og hvis nogen skal udfordre Bayern for kronen, vil det sandsynligvis være Dortmund klubben. RB Leipzig, på trods af at 4-1 humbling i curtain raiser, er på +5000 for at vinde titlen foran Bayer Leverkusen (+6600) og Schalke (+8000).

Leave a Reply