Dortmund trækker for anden uges løb

Dortmund rekord vital sejr

Bundesliga bordet topspiller Borussia Dortmund sprang en 3-0 ledelse over Hoffenheim, sammenfaldende i sidste etape, da deres forsvar gik i stykker og nødt til at bosætte sig for en 3-3 draw. Der var en anden fin skærm fra Jadon Sancho, der åbnede scoringen for Borussia, og da Mario Gotze fordoblede føringen lige før intervallet, så det ud som om Dortmund ville omslutte pointene med en smule stil.

Dortmund startede anden halvleg, hvor de slap af i første, og da Raphael Guerreiro lavede det 3-0 efter 66 minutter så det ud som et spil, sat, match. Men da kom comebacket.

Ishak Belfodil trak en tilbage med 15 minutter tilbage, hvilket på det tidspunkt syntes at være noget mere end en simpel trøst. Pavel Kaderabek lavede derefter det 3-2 på 82 minutter, før Belfodil greb sit andet af spillet tre minutter fra tiden for at få scoringsniveauet.

Efter en sådan fremragende præstation for det store flertal af spillet og åbner en 3-0 ledelse, vil denne træk have smagen af et nederlag for Dortmund. Den sande test vil nu ligge i, hvordan de reagerer på dette tilbageslag.

De er stadig fem point klare øverst på bordet, men de har nu tabt point for den anden uges løb. Som nævnt før på disse sider, hvis noget ser ud til at forhindre Dortmund i at vinde titlen, vil det være deres defensive backline, og det var i bevis i weekenden.

Denne træk har set deres odds på at vinde titlen forlænge lidt. Efter at have været på -125, er Dortmund nu på -110 for at afslutte toppen af bunken, maj, og næste gang de rejser til et udbredt Nürnberg-outfit.

Leave a Reply