Dortmund vinder igen og holder pole position

Borussia vinde

Mål fra Paco Alcácer og Lukasz Piszczek var nok til at give Borussia Dortmund en afgørende 2-1 sejr til Mainz, da den opretholdt en 4-punkts ledning øverst i Bundesliga. De liga-ledere, der havde slået mestere Bayern München i deres seneste ligaudflugt, tog op, hvor de gik afsted, da de piskede Mainz-målet.

Både Alex Witsel og Marco Reus gik tæt og det så kun et spørgsmål om tid, indtil Borussia fandt det gennembrud, den søgte efter. Offensiv dristighed har været en stor del af deres spil i denne sæson – angriber modstandere, indtil de vil under det intense pres.
At kigge på Borussias tal i løbet af kampagnens åbningstider skaber helt sikkert en imponerende læsning. De forbliver ubesejrede efter 12 kampe og vinder ni af dem, mens de scorer i en sats meget tæt på tre mål per spil.

Den eneste bekymring fremad til coach Lucien Favre kan godt være forsvaret – siden lækker over et mål et spil, og det er et område, der sikkert vil have stramning i vintermånederne af sæsonen.

Ikke desto mindre er deres odds for at vinde deres første tyske ligakrone siden Jurgen Klopps dage – for over et halvt år siden nu – faldet betydeligt siden starten af sæsonen. Ikke kun det, de er nu favoritterne til at få deres hænder på trofæet, er kampens afslutning.

Borussia Dortmund er nu på bare -150 for at vinde titlen, der har været på +100 i ugen før den internationale pause. Næste op til dem er et hjem match med Freiburg, og de vil forvente at bygge videre på deres fordel foran deres egne fans.

Leave a Reply