Dortmunds ledelse pareret efter første nederlag

Düsseldorf Formgivning vinde

Af de to ligakampe, som Borussia Dortmund spillede i den sidste uge, var den første det virkelige chok. Lederens ubesejrede start til ligakampagnen blev udslettet, da den gik ned 2-1 til Fortuna Dusseldorf i et shock-nederlag.

I en overraskende sløv præstationer undlod Dortmund at klikke og faldt bag midtvejs gennem første halvdel. Selv det lykkedes ikke at sparke dem i gear, og hjemmets side fordoblede føringen lige før timemærket, hvilket gav Dortmund det berømte bjerg for at klatre.
Paco Alcácer trak et mål tilbage med ni minutter tilbage, men det var for lille, for sent. Tabet gav deres rivaler mulighed for at skære den tidligere ni-point fordel.

Men siden kom tilbage til vindende måder den sidste weekend med en 2-1 triumf over Borussia Mönchengladbach. Jadon Sancho nettede sit syvende mål for sæsonen for at åbne scoringen før deres modstandere udlignet på halvtidsfaldet.

Marco Reus satte Dortmund tilbage foran kort efter intervallet for sit 14. mål i sæsonen, og det var nok til at få Dortmund tilbage til vindende måder. Vinderen opretholdt sin nuforkortede seks-punktsled øverst.

Trods et første nederlag i kampagnen er Borussia Dortmund stadig i polepositionen for at hævde ligakronen. De har vundet 13 af 17 league møder og er komfortabelt den højest scorende side i divisionen.

Imidlertid har smager nederlag forlænget deres odds lidt til efterbehandling toppen af bunken komme maj. Efter at have været på -163, er Dortmund nu på -138 for at holde fast på første plads, og dets første spil efter vinterferien bliver en rigtig test på vejen mod in-form RB Leipzig.

Leave a Reply