En anden Dortmund-vinder holder dem ude foran

fodbold analytiker

Borussia Dortmund fastholdt sin ubesejrede start til denne ligakampagne med en behagelig 2-0 sejr over kæmper Freiburg. Mål fra Marco Reus og Paco Alcácer var nok til at give hjemmeholdet alle tre point, da Favre side går fra styrke til styrke, da vi leder mod vinterpause.

Alcácer har nu 11 mål for den tyske klub og ser et smukt stykke arbejde. Borussia er blevet en af de farligste angrebssider i Europa, og dens form i de seneste uger, i det mindste indenrigsfronten, har været blændende.

Borussia er den eneste ubesejrede side tilbage i Bundesliga og har nu vundet 10 af 13 league møder. De er de førende scorer i divisionen med en vis afstand – netting med en hastighed tæt på tre mål pr. Spil – og hvis du skulle pege på en svaghed, kan deres forsvar til tider være skrøbeligt.

Borussia indrømmer i øjeblikket et mål et spil, og hvis der er noget, der er sat for at stoppe holdet fra at blive champions, så er det sandsynligvis at være den baglinje. Ikke desto mindre forbliver de favoritten til titlen efter en anden sejr.

Oddsene på Borussia, der vinder ligatitel, er nøjagtigt det samme siden sidste uge. Favre mænd forbliver på -150 for at afslutte toppen af bunken, og med den syv point fordel ser de mere end stand til at gå hele vejen.

Næste op til Dortmund er en vanskelig tur til Schalke, men i betragtning af formularen de er i, vil deres fans sikkert forvente yderligere tre point i posen. Sejr denne kommende weekend kan godt sende en anden stor hensigtserklæring fra dette meget spændende Borussia Dortmund-outfit.

Leave a Reply