“Ferguson dræbte mig næsten”: ex-star Manchester United huskede den uforglemmelige straf, der kostede holdets sejr

Den tidligere Manchester United-midtbanespiller Luis Nani huskede Premier League-spillet mod Fulham i 2010, hvor han blev en antihelt.

I det spil med en score på 2: 1 til fordel for ”djævlene” scorede Nani ikke et straffespark, og i slutningen af ​​spillet scorede Fulham et reddende mål. Spillet endte uafgjort.

”Denne straf ville ramme Ryan Giggs, der allerede var gået til det punkt, men jeg bad om tilladelse til at tage hitet, fordi jeg var meget selvsikker. Jeg scorede ikke, men Ryan sagde ikke et ord til mig.

Efter spillet dræbte Ferguson mig næsten i omklædningsrummet. ”Hvem gav dig retten til at ramme? Ryan, hvorfor gav du ham bolden? ” Giggs svarede: “Han tog det selv, så jeg tilladte det.” Træneren var meget vred. Efter det spil tilbød jeg at give ham en tur hjem, fordi vi boede i nærheden. Ferguson var enig, men var tavs hele tiden.

Denne hændelse påvirkede dog ikke min holdning til Ferguson. Da jeg først ankom var jeg bange for ham, men lærte derefter engelsk og indså, hvilken fantastisk person han er, ”citerede Nani AS.

Husk, at Nani spillede for Manchester United fra 2007 til 2015. Han blev England-fireren og vandt Champions League. Han spillede også for Sporting, Fenerbahce, Valencia og Lazio og underskrev en kontrakt med Orlando City i 2019.

Leave a Reply