Glyn Pardoe: Den tidligere Manchester City-forsvarer dør i en alder af 73 år

Pardoes barnebarn Tommy Doyle debuterede for Manchester City i oktober 2019

Glyn Pardoe, et medlem af Manchester Citys 1968-vindende side, er død i en alder af 73, har Premier League-klubben annonceret.

Pardoe tilbragte hele sin spillekarriere med City mellem 1962 og 1976 og scorede det vindende mål i League Cup-finalen i 1970.

“Alle i byen er dybt kede af at få kendskab til Glyn Pardøes bortgang,” skrev City på Twitter.

“Vores tanker og medfølelse går ud til hans venner og familie på dette vanskelige tidspunkt.”

Pardoe er stadig den yngste spiller, der viser sig for City, efter at have debuteret mod Birmingham i april 1962 i en alder af 15 år og 341 dage gammel.

Venstrebacken gik videre med 380 optrædener for klubben i løbet af deres succesrige periode i slutningen af 1960’erne og vandt ligatittelen i 1968, FA Cup i 1969 og League Cup og European Cup Winners ‘Cup i 1970.

Men Pardoe knækkede benet i en tackle med George Best under et Manchester-derby i 1970 og kæmpede for at genvinde sin plads i siden efter en lang permittering. Han tiltrådte senere en coachingposition hos klubben efter at have trukket sig tilbage fra spillet.

City var en familieaffære for Pardoe, hvis fætter Alan Oakes var en holdkammerat gennem sine legedage.

Pardoes datter Charlotte er gift med Scott Doyle, søn af Pardoes afdøde holdkammerat Mike Doyle, og begge mænd var bedstefædre af Tommy Doyle, den 18-årige midtbanespiller, der debuterede for City i en 3-1 League Cup-sejr over Southampton i oktober sidste år.

Leave a Reply