Den ultimative guide til live-væddemål – hvad du behøver at vide om in-play-væddemål

In-play væddemål er vokset og vokset i popularitet i løbet af de sidste par år. Dette skyldes dels den opfindsomhed af de online væddemålssider og deres ønske om at tilbyde så mange væddemål som muligt til loyale punters. På den anden side er i-play-væddemål på nogle måder en naturlig udvikling, der er blevet lettet af den store tilgængelighed af super-hurtigt internet, der har gjort det muligt for punters at placere indsatser på få sekunder. Dette har virkelig revolutioneret verden af onlin sportsvæddemål. Nye væddemålstyper, nye markeder og nye muligheder er nu åbnet, hvilket har medført endnu mere spænding og chancer for overskud for sportsvæddemål fans over hele verden. Fremskridt i smartphone og mobilteknologi har også ansporet live-væddemål på. Punters kan nu satse på farten, da næsten alle har adgang til en mobil eller tablet-enhed med internetadgang, og online-sportsbøgerne har været hurtige til at drage fuld nytte heraf.

Funktionen er næsten næsten omfavnet af bookiesne, og du vil blive svært presset til at finde en online bookmaker, der ikke tilbyder live-væddemål. Det følges nøje af Coral, der tilbyder endnu flere live-streams, sammen med nogle af de bedste odds på indspilningsarmaturer, du finder. Levende platforme og service hos Betfair og William Hill kommer også stærkt anbefales. Begge tilbyder konkurrencedygtige odds, tilstrækkelige sports-og væddemål markeder, sammen med en god række begivenheder til rådighed for at blive live-streamet. De resterende bookies tilbyder alle gode live-væddemål, der passer til de fleste, men taber point mod de bedre operatører på grund af manglende på et eller flere områder.

Hvordan virker indspilningsvæddemål?

Angivelsen af, hvad in-play-væddemål (også kendt som live-væddemål) er, er virkelig i navnet. In-play-væddemål henviser simpelthen til væddemål på en begivenhed eller fixture, der for øjeblikket er ‘i spil’ eller live. In-play-spil kan laves på de fleste af de typiske sportsvæddemål markeder, såsom vinmarkeder. Men funktionen har også åbnet en helt ny verden af ​​væddemål, der gentagne gange kan bruges til at maksimere overskuddet. For eksempel tilbyder de fleste bookmakere nu in-play-spil, som f.eks. Hvem der vil få det næste gule kort i fodbold, eller hvem vil vinde det næste punkt i tennis. Disse muligheder giver punters mulighed for at placere flere spil gennem en enkelt armatur og for at maksimere overskuddet. In-play-væddemål kan betale sig i bogstaveligt talt et par minutter og kan straks efterfølges af et andet væddemål på samme armatur.

På denne måde er live-spilets verden hurtig og spændende. En klar fordel, som en punter har, når live-væddemål sammenlignet med præ-match-væddemål er, at man kan se en begivenhed og lave væddemål i overensstemmelse hermed. Så hvis du kigger på en fodboldkamp, ​​og det ser ekstremt sandsynligt ud, vil et hold snart score et mål, så kan du simpelthen satse på, at dette sker. Oddsene på spillemarkederne ændrer sig konstant på alle væddemål, hvilket afspejler, hvad der sker på banen og hvor mange der væddemål på noget. Når du spiller i spil, er det almindeligt, at oddsene ændres efter at du har valgt din indsats, men før du har haft tid til at komme ind i staven eller bekræfte væddemålet. Når dette sker, vil du blive underrettet om ændringen i oddset og bedt om at acceptere ændringerne, inden du får lov til at fortsætte og bekræfte valget. Dette er helt normalt, når du spiller live og viser, hvor hurtigt du skal være for at slå på mulighederne.

Hvor er de bedste live-streams?

En anden stor funktion, der går hånd i hånd med live-væddemålssider, er live-streaming. Mest anerkendte online bookies tilbyder en række sportsgrene, der skal live streames, med flere begivenheder vist hver dag. Dette kan bidrage dramatisk, når det kommer til at satse i spil, fordi punters kan se en fixture for at hjælpe med at beslutte, hvad deres næste in-play væddemål skal være, selvom live-strømmen normalt forsinkes et par sekunder fra realtid. Over de operatører, der er gennemgået her, tilbyder alle i det mindste nogle live-streams. Ladbrokes, Betway og 888 Sport tilbyder et lille udvalg af sportsgrene, der skal streames, mens BetVictor
kun begrænser sig til hestevæddeløb.

Det var virkelig et to-hestevæddeløb, da de besluttede hvilken bookmaker der giver de bedste live-streams. Antallet af levende strømmer, der tilbydes hvert år af Coral og Betway – henholdsvis over 25.000 og over 75.000 om året – dværger konkurrencen. De tilbyder også langt mere sport til live-stream end de andre operatører. Beslutningen var meget hård, men i
slutningen af ​​dagen kunne der kun være én vinder. Mens det giver lidt færre strømme end Coral, vinder Betway her på grund af kvaliteten af ​​sine strømme, og vigtigst af alt, da det har mange sportsgrene til live streaming fra mobile enheder. De fleste andre operatører, herunder Coral, vil kun streame hestevæddeløb til mobile eller tablet-enheder. Selvfølgelig vil du ikke kunne streame nogen Premier League-indretninger hos en operatør på grund af licens og udgivelsesrettigheder. Betway tilbyder imidlertid et godt udvalg af høj-niveau armaturer, især fra Spanien. Så mens mange af de levende strømmer til fodbold er lavere liga europæiske inventar, er der masser af muligheder for at se nogle gode armaturer fra kontinentet samt store turneringsfittings i tennis.

Live Scores og resultater

Det er vigtigt for online sportsbøger at have op til den anden live score for at imødekomme retfærdig og gennemsigtig live væddemål. De fleste online sportsbøger anvender en tredjepart udbyder til at konfigurere alle live score opdateringer og andre relevante data. Betradar er markedsleder for sportsvæddemålrelaterede datatjenester og leverer mere end 450 bookmakere med de sportsdata, de har brug for. Betfred er den ulige bookie ud i dette tilfælde, vælge i stedet betstream services.

En praktisk funktion, som de fleste online sportsbooks tilbyder, er en resultatservice, som punters kan bruge til at kontrollere tidligere resultater og formular. Som du kan se, varierer længden af ​​tid, som resultattjenesten går tilbage på hver operatør. Coral og BetVictor er begge de overraskende tabere af denne test. Begge bookies har klaret sig godt i næsten alle testene hidtil, med Coral især kommet toppen for mange in-play betting aspekter. BetVictors resulterende service går tilbage kun en uge, mens Coral kun gør noget bedre med resultaterne i de sidste to uger. Andre operatører har resultater, der går langt tilbage, men er kun begrænset til hestevæddeløbsresultater. Denne hjælp tjener som formguider, der formentlig er vigtigere i hestevæddeløb end nogen anden sport, så Betfreds og 888 sportens resultater – der viser hestevæddeløbsresultater i de sidste seks år – bør ikke overses. Alt taget i betragtning er vores vinder for den bedste live scorer operatør William Hill. Denne operatør tilbyder scoringer og statistikker på tværs af mange forskellige sportsgrene, der går tilbage tre år på en let at navigere platform.

Betting In-Play på de nye væddemålssider

Verden af in-play-væddemål ændrer sig altid, og nye væddemål er i spidsen for denne revolution. De finder deres kant gennem eksklusive tilbud, der kun kan interagere med in-play som pludselige prisforhøjelser, penge tilbage specialer og massive akkumulatorer. Derudover søger de altid at tilføje nye væddemål markeder afhængigt af sammenhængen i spillet, så du
kan interagere direkte med bookmakeren via sociale medier. Live streaming er også på vej, med nye markeder introduceres som ledige til at se live end nogensinde. Hvor de også er virkelig nyskabende er med stigningen i e-sport, så spilleren kan satse i spil på spil og se dem leve.

Konklusion

Det var ikke nogen nem opgave at afgøre, hvilke af disse live-væddemålssider var den bedste overordnede. Coral satte en fantastisk udstilling med de bedste odds og det største antal live-streams. Bookmakeren var en af ​​de første til fuldt ud at genkende potentialet for in-play-væddemål og har siden hængt sin håndværk. Ved at undersøge in-play-tilbudet for hver bookmaker som helhed var det svært at se forbi det. Det har de mest sportslige og in-play væddemål muligheder, mens dens odds er blandt de bedste. Dens in-play platform er også måske den mest brugervenlige og veludformede, hvilket gør det hurtigt at navigere og placere in-play-spil.

Sammen med Coral er der hæderlige navne også til William Hill og Betfair. William Hill sportsbook er ekstremt i overensstemmelse med sit in-play-tilbud. Solid odds, blandt de mest spillemuligheder og sportsmarkeder, sammen med en fantastisk live score og fixtureservice betyder, at den krydsede alle de rigtige bokse. Betfairs mobilapp er især et godt sted for at
vædde livet på grund af sin hurtige indsatsfunktion og en af ​​de smukkeste in-play mobile cash out funktioner, vi har set. Gode ​​odds og en række live-streams gør dette til en anden fremragende destination for at satse i spil.