Bedste Danmark Mobile Betting Sites og Apps for 2019

I den følgende gennemgang analyserer vi alle de vigtigste funktioner i forskellige mobilbetting apps og online webapplikationer. På mange områder svarer kriteriet til at bedømme en god mobilspilningstjeneste som en fuld desktop-sportsbog: gode oddsniveauer for præ-match og play-fixtures, et godt udvalg af sports- og væddemål markeder og en god live streaming service er blot nogle af de vigtige aspekter, vi opfordrer vores læsere til at overveje. Men når der placeres væddemål på farten fra en mobil enhed, kan andre problemer som let navigering, hvor mange træk det tager at gå fra hjemmesiden til indsatsprocessen, og ordens klarhed bliver endnu vigtigere. Af denne grund har vi gået videre og lagt nogle klare retningslinjer for, hvad vi mener gør for en god mobilbettingoplevelse.
I tabellen ovenfor har vi listet de 10 bedste mobilspilningssteder i Storbritannien, samt nogle ekstra oplysninger om de forskellige kompatible krav til hver og den generelle funktionalitet. Resultatkaraktererne ud af ti er der for at give dig et generelt overblik over den samlede kvalitet af hver app, men for den fulde rapport om hvad man kan forvente med hensyn til
software krav, den lette bet placering, rækkevidde af live streams som samt nogle tips om deres daglige brug, rul ned nedenfor til vores sonderingsanmeldelse.

Sådan bedømmer du kvaliteten af en mobil sportsspil App

I afsnittene nedenfor kan du læse om nogle af de forskellige testkategorier og få indsigt i, hvilke mobilapps og onlinewebapplikationer der tilbyder punters den bedste mobilbetservice. Vi giver også nogle nyttige tekniske oplysninger om softwarekrav, hvordan du får mest ud af din mobilapp ved at søge ansvarligt, og hvordan du skelner mellem en mobilbetting-app og en
online webapplikation.

Download eller webapplikation?

Den største klare forskel mellem en indbygget mobilapp og en webapplikation er, at native apps kræver, at brugeren downloader og installerer den nødvendige software på deres enhed. Med en online webapplikation er sportsbooken drevet af webbrowseren. Årsagerne til de to typer applikationer er todelt: For det første kombinerer Apple og Android den største markedsandel i mobilsektoren. Af denne grund vælger spiloperatører ofte at udvikle fuldt downloadbare apps til disse mobiludbydere, snarere end til Windows og Blackberry-enheder, hvor de globale distributionskrav er betydeligt lavere. Som et resultat vil du ofte finde ud af, at væddemål operatører vil understøtte fuldt downloadbare, indfødte apps til Apple og eller Android og online webapplikationer til Blackberry og Windows.

Den anden grund kommer for det meste ned til licensbegrænsninger. Mens Apple-brugere frit kan downloade sportsbook-apps fra iTunes Store, ligesom det er tilfældet med andre applikationer, er der ikke officielt tilladelse til at spille pengespil i Google Play Butik. Dette giver igen spiloperatører mere et incitament til at udvikle native apps til Apples enheder, da kunderne står over for langt færre begrænsninger, når det kommer til at downloade og bruge appen. Når en komplet, indbygget app til Android understøttes, skal brugerne installere appen direkte fra bookmakerens websted i stedet for fra Google Play Butik. For Windows-enheder kan brugerne simpelthen gå i Windows-butikken og downloade den ønskede sportsbog meget på samme måde som med Apple-enheder.

Fordele og ulemper

I næsten alle tilfælde vil den fulde downloadbare native app af en given bookmaker være langt mere brugervenlig end den online webapplikation. Dette skyldes stort set, at appen ville have været specielt udviklet og optimeret til at arbejde med den tilsvarende enhed. Med dette kan appen åbnes med et simpelt tryk på skærmen, og den generelle belastningstid og dataforbrug bliver hurtigere og langt mere effektiv end online webapplikationen. Med en webapplikation skal du enten indtaste webadressen hver gang du ønsker at bruge sportsbogen eller gemme den som et bogmærke i din foretrukne browsers historie. Desuden skal grafiske elementer, odds opdateringer og alle andre nødvendige data downloades på hver side anmodning, som igen kan være en betydelig belastning på din dataforbrug.

Design og Navigation

Måske er det vigtigste aspekt ved en mobilspilning-app det nemme at navigere og funktionalitet. Spillemodtagere står over for en ret udfordring, når det kommer til at udvikle indbyggede applikationer, da de fleste punters ikke forventer at finde en mobilversion, der er for fjernt fra det fulde desktop-websted. Det betyder, at hele sport og væddemål markeder
(eller i det mindste en meget tæt ækvivalent) skal overføres til en meget mindre enhed, samtidig med at det giver mulighed for maksimal lette navigation. De allerbedste betting apps vil bevare de fleste, hvis ikke alle de samme funktioner på det fulde desktop-websted; farveskemaet, mulighederne for at spille væddemål og det fulde udbud af betalingsmetoder bør forblive intakte, idet den eneste mærkbare forskel er, at alle de fantastiske funktioner på skrivebordssiden, som brugere kender og elsker, er blevet gentaget og noget forenklet med hensyn til give mulighed for en meget hurtigere og mere praktisk spiloplevelse.

Et godt eksempel på en app med overlegen navigation og brugervenlighed kan ses i Ladbrokes mobile sportsbook. Udseende og layout er klogt, det er næsten identisk med den fulde desktop version, og som vist i grafen ovenfor giver hurtigbetjeningsfunktionen brugerne mulighed for at
placere super-hurtige spil med kun tre tryk på skærmen. Det er overflødigt at sige, at dette er en yderst handy fixture, der kan gøre forskellen mellem bare at gå glip af en vindende mulighed for at vinde og tage hjem et stort overskud efter en hurtig indsats for øjeblikkets indsats. Dertil
kommer, at rullemenuen øverst til venstre på skærmen giver nem adgang til en enkelt liste med de tilgængelige sportsmarkeder, og de tre hovedfaner giver dig mulighed for at navigere problemfrit mellem nogle af de mest populære væddemål på sportsbooken, kommende løb og in-play platformen.

Live væddemål og streaming på mobile enheder

I en ideel verden vil hele spektret af spille-væddemål og live-strømme tilgængelige på skrivebordssiden også være tilgængelig på mobile enheder. For det meste vil bookmakere dog kun give en procentdel af den fulde in-play-tjeneste på mobilen. Dette gælder kun for live væddemål og live streaming muligheder, da de fleste bookmakere stort set altid vil tilbyde det
samme udvalg af sportsmarkeder via mobil. Men når det kommer til at se live streams og væddemål på levende sport, vil punters ikke helt få den samme oplevelse som når man bruger den fulde desktop sportsbook.

Dette sagde imidlertid, at de allerbedste apps på markedet vil gøre et meget godt stykke arbejde med at replikere desktop live betting oplevelsen. For eksempel indeholder Betway mobile app over 15.000 præ-match og in-play væddemål markeder; ikke helt så høj som den fulde desktop-side, men et mere end tilfredsstillende udvalg for at holde de fleste punters godt underholdt. Tilsvarende er Coral den eneste operatør, der understøtter den samme omfattende live streaming-tjeneste som skrivebordssiden. De fleste apps i vores anmeldelse giver kun et udvalg af britiske hestevæddeløb og greyhound streams samt måske en eller to andre muligheder. Med koral kan punters imidlertid streame et top udvalg af fodbold-, basketball- og tennisarmaturer på højt niveau blandt flere flere.

Bonus Tilbud til Smartphone og Tablet-brugere

Som om der ikke allerede var tilstrækkeligt incitament til at gøre brug af mobile bettingapplikationer, er der et par operatører derude, som tildele særlige bonusser til at placere væddemål ved hjælp af deres app. Selv om det er sandt, at disse er meget få og langt imellem. Disse er normalt midlertidige tilbud, så vi anbefaler, at du tjekker regelmæssigt tilbage. Når det er sagt, fandt vi, at NetBet ofte har mobile tilbud.

Kompatibilitets- og softwarekrav

De minimale softwarekrav, der kræves for at downloade mobilapps, er udelukkende afhængige af operativsystemet. For spillere, der anvender Apple-enheder, skal applikationer hentes fra iTunes Store og normalt kræve operativsoftwaren iOS version 6.0 eller derover for at programmet skal downloades på enheden. Nogle apps, som dem, der er udviklet til William Hill og Betway, kræver det senere iOS 7.0-operativsystem. For Android-enheder er det minimale nødvendige driftssoftware normalt Android 2.3 eller 2.3 Gingerbread.

Med hensyn til online webapplikationer er operativsystemet til den mobile enhed irrelevant, da applikationen i sig faktisk ikke downloades og gemmes. Det betyder dog, at der er minimum browserkrav, der skal opfyldes, for at spillerne kan få den fulde oplevelse af mobilbettingstjenesten. Når du bruger webapplikationer på Windows og Blackberry-enheder, skal punters sikre, at den valgte browser (hvad enten det er Safari, Chrome, Firefox eller en anden webbrowser) understøtter det nye HTML 5-format.

Stigningen af ​​mobil på nye væddemålssider

Mobilspil er stigende, med nye bookmakere, der fører fra forsiden. Disse websteder ser den primære betydning af væddemål via din app, og indfører således politikker, der tages direkte imod din telefon. Dette afspejles af, at næsten alle dem tillader dig at satse igennem din app. De søger også måder at gøre væddemål endnu hurtigere end nogensinde, med nogle hjemmesider, der udelukkende er beregnet til væddemål. De introducerer også specielle loyalitetsbonuser, der belønner mobilspillere for deres hårde arbejde.

Konklusion: Et par tips til iPhone og Android-brugere

Efter at have haft et godt spil af alle de forskellige mobile apps understøttet af de væddemålssider, der er angivet i vores anmeldelser, fandt vi ud af, at standarden var stort set så høj som vi først forventede. Hver operatør formåede at score mindst syv point ud af en mulig ti, og tre klare at rack op en imponerende 9/10 rating. Sandheden bliver fortalt, alle apps er
designet til at gøre det lettere at navigere og tilbyde punters en spiloplevelse så tæt på det fulde skrivebordssted som muligt ved at inkludere udbetalingsmuligheden og et stort udvalg af betalingsmuligheder. Operatører med nogle af de mere fremragende apps er William Hill, Ladbrokes-appen, som har den bedste hurtige indsatsfunktion, så du kan placere spil inden for fem berøringer, og Betway – hvis app leveres med over 15.000 forskellige sportsmarkeder og live chat kunde service. For vores fulde gennemgang af alle de bedste væddemålsprogrammer til mobil- og tablet-enheder på markedet, skal du sørge for at fortsætte vores tilsvarende
gennemgangssider for hver operatør .