Mönchengladbach tager andenpladsen

Mönchengladbach

Og endelig gav en overbevisende 3-0-sejr til Borussia Mönchengladbach over Fortuna Dusseldorf klubben til at tage andenpladsen. Mönchengladbach har vundet seks af sine første 10 spil i den indenlandske sæson og scorer med en imponerende sats på 2,3 mål pr. Spil. Derudover har deres målforskel forladt dem over Bayern München i bordet og kun fire point bag Borussia Dortmund.
Thorgan Hazard bagged to og Jonas Hoffman fik den anden, da Borussia Mönchengladbach børstede Fortuna til side med minimal opstyr. Dette var deres tredje liga vinder i fire udflugter – herunder en enorm imponerende 3-0 sejr over Bayern München – og de ligner en rigtig kraft, der skal regnes med.

Denne sejr har set deres priser skåret halve for at fortsætte og vinde Bundesliga-kronen. Efter at have været på +10000, er Mönchengladbach nu på +5000 for at få deres hænder på ligatitlen, og selv om det måske ikke er sandsynligt, er det bestemt ikke ud over muligheden for at få den måde, de spiller på.

Næste op til klubben er en vanskelig tur væk til Werder Bremen. Men hvis Borussia Mönchengladbach har mønstre på kronen, er det den type spil klubben skal vinde.

fodbold info

Arkiverede artikler

Forsvaret tysk ligamester Bayern München ser ud til at være meget tilbage på sporet efter en 2-1 sejr til Mainz i den forløbne weekend, der var den tredje i træk på tværs af alle konkurrencer. Træner Niko Kovac kom under et stigende tryk for et par uger siden efter en runde på fire kampe uden sejr, men ser ud til at have stabiliseret skibet, da hans side flyttede op til andenpladsen i positionerne efter ni runder.

I mellemtiden var der skuffelse for Borussia Dortmund, da den blev afholdt til en 1-1-træk af Hertha Berlin efter en 91-minutters straf. De faldne point betyder, at Bayern nu kun er to point bag ligaenes ledere som titelløbet opvarmer.

Leave a Reply