Odds at vinde Bundesliga: Bayern München Lukning på titel Trods Draw

Odds at vinde

Der er nu kun en runde af kampe tilbage til at spille i løbet af den tyske Bundesliga-titel, og der er ingen benægtelse, at Bayern München klart står i polspositionen for at tage kronen. De forsvarende mestere sikrede en behagelig 3-1 sejr over Hannover 96, før de blev holdt til en holdbar træk af RB Leipzig i sidste weekend.

Borussia Dortmund, i mellemtiden, faldt flere point og vil helt sikkert blive overladt til rue savnede muligheder i løbet af de sidste par uger. Først lader de en to-måls lead slip til Werder Bremen og blev tvunget til at slå sig ned for en 2-2 draw før de indspillede en smal 3-2 sejr over Fortuna Dusseldorf i løbet af den seneste weekend.

Dortmund dråber endnu en gang

mister igen

Der var endnu flere tabte point for titlerne Borussia Dortmund i løbet af de sidste to kampe, da deres defensive udfald koster dem dyrt igen. Først og fremmest blæste de 2-0 før Werder Bremen og indrømmede to mål i de sidste 20 minutter af kampen, da de tabte to vitale punkter og blev tvunget til at slå sig ned – hvis de havde hængt på for de to ekstra point, de ville nu være lige på point med Bayern München går ind i den sidste runde runde.

Imidlertid holdt de titelløbet i live i sidste weekend med en underholdende men smal 3-2 sejr over Fortuna Dusseldorf. I hans sidste hjemmebane til klubben før sin overførsel til Premier League side Chelsea gav Christian Pulisic Dortmund føringen lige før halvdelen.
Men sjusket forsvarer kom tilbage for at hjemsøge Dortmund med deres modstandere, der klarer at udligne mindre end to minutter efter genstart. Men Thomas Delaney satte hjemsiden tilbage bare seks minutter senere, og Mario Gotze sørgede for punkterne i skadetid, selvom der stadig var tid til Fortuna at tilføje et sekund i det 96. minut.

Dortmund har vundet en imponerende 22 kampe i denne sæson og taber kun fire gange og scorer godt over to mål pr. Spil. Men deres forsvar har været deres akilleshæl og er grunden til, at de usandsynligt ikke fejrer en titel triumfer denne gang i næste uge.
Dortmund er nu helt ude på +1600 for at vinde ligatitel. De gør en hård tur til Borussia Mönchengladbach ved at vide, at selv tre punkter måske ikke er nok til at sikre den hjemlige krone.

Leave a Reply