Oddsmakers Tab Manchester City

fodboldspil

I kølvandet på Manchester City, der vinder sin anden Premier League-titel i træk, har odds truffet for 2019-20 Premier League sæsonen, og endnu en gang har oddsmakers tabbet borgerne som favoritter til at løfte trofæet cirka et år fra nu .
Online butik Bovada åbnede City på -150 for at vinde næste sæson ligatitel mens denne sæson runner-up, Liverpool, er næste på +275.

Liverpool skubber City til den sidste dag og håber på Pep Guardiola og hans side for at slippe point væk til Brighton, som som vi alle ved ikke skete. City endte med at vinde 4-1, mens Liverpool trumpede Wolves 2-0 på Anfield for at afslutte sæsonen et point bag på 97 point. En utrolig pointe hale uanset sæsonen.

Tredje på oddsbrættet er Tottenham, der kommer ind på +1200. Spurs sluttede fjerdepladsen i ligaen på 71 point på trods af at han samlede kun 11 fra deres sidste dusin kampagner.

Manchester United er fjerde på +1400, hvilket er lidt overraskende i betragtning af den måde, hvorpå de røde djæveler lukkede kampagnen. United sluttede i sjette med 66 point og synes at være så dysfunktionelt under Ole Gunnar Solskjaer som det var under Jose Mourinho.

Chelsea er næste op på +2000 og kommer ud af en tredje placering med 72 point. Blues møder lidt af en sterntest næste år, da de sidder på et overførselsforbud over de næste to vinduer. Det betyder, at der ikke kommer indkomne overførsler om sommeren eller vinteren, men udbetalinger vil være mulige.

Plus, hvis de seneste rygter skal troes, er Chelsea-superstjernen Eden Hazard allerede på vej til Real Madrid i et træk, der vil blive afsluttet efter Europa League-finalen mod Arsenal.

En ting at bemærke er, at de forfremmede klubber fra The Championship ikke er færdiggjort fra og med. Vi ved med sikkerhed, at både Norwich og Sheffield United kommer op efter at have afsluttet første og andet hhv., Men Leeds, West Brom, Aston Villa og Derby er i kampen for at afgøre, hvem det tredje og sidste hold vil være.

Leave a Reply