Paul Pogba mangler Roy Keane-faktor hos Manchester United, siger Teddy Sheringham

Pogba fandt lyst, når det går hårdt, siger den tidligere Manchester United-angriber på 21-årsdagen for Treble triumf

Paul Pogba mangler Roy Keane-faktoren, hvor Manchester United så desperat beder om, og der skal underskrives en erstatning med den rette mentalitet og lyst, siger Teddy Sheringham.

Den tidligere United-angriber Sheringham dukkede op i tirsdagens udgave af The Football Show for at markere 21-årsdagen for klubbens Treble-clinching Champions League-sejr i 1999.

Den franske internationale Pogba tiltrækker fortsat kritik for sine forestillinger på Old Trafford, og Sheringham siger, at hans mentalitet holder United tilbage.

“Folk nævner topspillere og kaptajner,” fortalte Sheringham til Sky Sports. “Når tingene ikke gik rigtigt i vores tid, lagde Roy Keane tingene rigtigt. Han ville køre vores hold videre, han ville grave dybt og sørge for, at vi havde noget at sige i hver kamp, vi spillede i på grund af hans ønske.

“Når du ser på Pogba, ja, han er muligvis en talentfuld dreng, men har han den samme mentalitet? Graver han virkelig dybt og får Manchester United ud af myren, når det bliver hårdt? For mig er svaret nej.

“Han afgiver den forkerte stemning som Manchester United-spiller. Ja, det er godt at være cocky og arrogant på de rigtige tidspunkter. Dwight Yorke havde det også, et stort smil i ansigtet, da han spillede. Men Yorke havde et ønske om at gør de rigtige ting til de rigtige tidspunkter. Det skal du have, og det tror jeg ikke Paul Pogba giver dig.

“Han ville være en, der skulle gå, så du kan få nogen ind med den rette mentalitet og ønske om at få Manchester United ud af den position, de er i.”

 

Leave a Reply