Ins og Outs of Online Sports Betting med PayPal

Der er et stort udvalg af indbetalingsmetoder til rådighed på alle førende online sportsbøger, men få er lige så populære som PayPal. Langt væk er de dage, hvor kun en håndfuld bookies accepterede e-Wallet som betalingsmetode. I dag ser punters ofte ud for det berømte logo, der er knyttet til en online sportsbog, ikke kun for at sikre, at webstedet accepterer PayPal-væddemål, men for legitimiteten og tillid til, at tilknytningen til mærket bringer. PayPal har offentliggjort, at det kun vil fungere med sportsvæddemålssider, der arbejder med den samme korrekt licenserede og regulerede standard som sig selv, så kunder føler sig trygge ved at lave
væddemål med en operatør i forbindelse med mærket. Læs vores komplette guide til væddemål med PayPal nu!

Hvordan bruger jeg PayPal til online-spil?

Finansiering af væddemålssedlen har aldrig været så strømlinet takket være den fantastiske software udviklet hos PayPal. Punters væddemål har i dag øjeblikkelig adgang til deres bankkonti via credentials for din PayPal log ind; Fordelene ved dette er rigelige og revolutionerende. Ikke kun er tjenesten helt gratis at bruge, men det er den mest accepterede e-wallet-udbyder i hele den britiske gamblingindustri. Borte er de dage, hvor man overfører kortoplysninger til hver online bookmaker du tilmelder dig på; Det er fremtiden for online betalinger, og vi er glade for at demonstrere i de visuelle vejledninger nedenfor, hvor praktisk dette produkt er.

Åbning af en konto med PayPal

Dette er en utrolig enkel og fuld optimeret proces. Det første du vil gøre er at se på vores visuelle vejledning, der beskriver de tre trin til denne proces. Derefter skal du uploade PayPal-hjemmesiden og fortsætte med tilmeldingsprocessen. Dette vil kun tage et par minutter og kræver, at dit email og telefonnummer bekræftes, så sørg for at du har adgang til begge disse kontaktplatforme!

Indbetaling med PayPal

Som vi allerede har nævnt, er det en meget populær betalingsportal hos alle de bedste bookmakere, der i øjeblikket er licenseret inden for det britiske territorium. Indlæs en af vores anbefalede top-betalingssites for PayPal, eller besøg dit yndlingsspilsted for at indlede indbetalingsprocessen. Her kan du udføre relativt store transaktioner lige fra dit bankkort via betalingssystemet til væddemålssedlen. Den eneste kontrol, du vil kræve til hele processen, er loginoplysningerne på din e-wallet-konto. Se et kig nedenfor i vores trinvise vejledning til deponering og succesfulde spil med PayPal.

Sådan trækker du vinder gennem PayPal

Udbetaling af gevinster via PayPal er muligvis den hurtigste måde at få penge ud af væddemålet. Alt hvad du behøver er adgang til væddemuren og din bookmaker logger på legitimationsoplysninger. Fondene vil blive bekræftet af bookie og overføres derefter til din tegnebog – her kan du enten holde midlerne i din e-wallet eller trække tilbage til dit bankkort, som ikke længere vil vare end 2 timer i din kontoudskrift .

Hele processen er fuldstændig forenklet, og du vil kun lave en håndfuld klik, mens du bekræfter tilbagetrækningen. Der er virkelig ingen nemmere, sikrere eller enklere metode derude til at overføre penge til din bankkonto hurtigt!

PayPal bookmakere til mobil

Med den nye tidsalder for mobilspil, kommer en raffineret betalingsproces. Heldigvis for PayPal-væddemålskunder er mobil API det bedste i verden for fuldt integrerede mobilbetalinger hos online bookmakere. Du skal blot uploade din valgte operatørs mobilprogram og indlede et depositum på den normale måde. Du bliver omdirigeret til mobilbetalingsprotokollen for PayPal, som giver dig mulighed for at foretage øjeblikkelige betalinger. iPhone-brugere vil endda kunne få adgang til e-wallet med fingeraftryksgenkendelse, hvilket gør denne fuldt optimerede teknologi endnu hurtigere. Se vores dedikeret mobile betting anmeldelse for at se, hvilke bookmakere producerer de førende mobile bettingapplikationer i dagens konkurrencedygtige væddemålsmarked!

Indskud, gebyrer, grænser og behandlingstider

Indskuds- og tilbagetrækningsgrænser synes at falde ind i to kategorier. Minimumsgrænser er generelt enten £ 5 eller £ 10 for både indskud og udbetalinger, selvom Betfair tilbyder en uregelmæssighed her med 1 £ den mindste tilbagetrækningsbeløb. Udbetaler hos halvdelen af ​​bookmakerne max ud på omkring £ 5000 eller £ 8000. Med den anden halvdel er de maksimale grænser for både deponering og tilbagekaldelse imidlertid afhængige af en brugers PayPal-grænser, i stedet for på booken specifikt. Der er strenge kendskab til dine kunders (KYC) skridt taget af både e-wallet og online sportsbooks i dag som en del af hvidvaskningsforebyggelsesindsatsen. Bare hvilke grænser vil blive tilladt med disse væddemål vil blive underlagt forskellige kriterier. Af denne grund skal du normalt trække tilbage med den samme metode som du deponeret ved, når du trækker et beløb uden for endelige grænser fastsat af en operatør. Så hvis du satser med PayPal og ønsker at gøre en stor tilbagetrækning, er det meget sandsynligt, at det skulle ske med samme betalingsmetode. En anden stor ting ved PayPal-betalinger er, at de straks deponeres i din online sportsbook-konto, så du kan gøre spil endnu hurtigere. Udtagningstider er dog lidt længere. På deres hurtigste, med Paddy Power, kan de tage kun 4 timer, selvom de fleste bookies lover inden for 24 timer, som f.eks. Hos Betfair, William Hill og Coral. De længste angivne tider er hos BetVictor og 888 Sport, hvor tilbagekøb kan tage op til tre arbejdsdage. Behandlingstiderne er også en stor attraktion, især blandt dem, der generelt er fans af e-wallets. De tidsrammer, som hver bookie giver, er en rækkevidde til at dække dem, hvis en usædvanlig lang behandlingstid finder sted, og i virkeligheden vil de fleste udbetalinger være afsluttet inden for 24 timer. Så der er ikke meget at differentiere operatørerne, når det kommer ned til det. En anden stor ting med hensyn til populariteten af ​​PayPal er, at de tilhørende gebyrer håndteres af operatørerne, snarere end at blive sendt videre til punter. Dette skyldes, at
sportsvæddemålssiderne kender værdien af ​​at tilbyde det som en betalingsopsætning, og så ophæve afgifterne selv, snarere end at vælge ikke at have det overhovedet eller at overføre gebyrerne til punters. Med bookmakere gennemgået på dette websted, er der ingen gebyrer på deres ende, når det kommer til betalinger.

Hvor sikkert er online væddemål med PayPal?

Selvom PayPal’s brugervenlighed og enkelhed har hjulpet den til at blive så vellykket, ville det ikke have opnået det uden at være et sikkert og sikkert system. Sikkerhed er så et andet aspekt, der har trukket mange til at blive faste brugere af betalingssystemet. Selve processen med at betale via denne betalingsmetode giver brugerne ro i sindet. Når du deponerer hos en online
sportsbog, skal du aldrig dele nogen finansiel information med dem. Du kan blot indtaste dine loginoplysninger for at bekræfte transaktionen. Skønheden er, at denne proces er både enkel og sikker, men der er et par ting at være opmærksom på. For det første bør du altid sørge for, at hjemmesiden du er på, er beskyttet. Du ved, om beskyttelsen er aktiv via adressen på hjemmesiden. Hold øje med HTTPS i starten af ​​adresselinjen, som signalerer, at data krypteres. Nogle af sportsbøgerne krypterer alle data på webstedet, mens andre krypteringsbeskyttelse går ind, når personlige data sendes eller modtages, f.eks. Ved indbetaling eller tilbagetrækning eller ved indsatser. Det er også naturligvis en god ide at holde din adgangskode sikker. Adgangskoder skal typisk være omkring 10 tegn lange og have en blanding af tal samt store og små bogstaver. Sørg for at du er på et krypteret websted, når du indtaster dine log-in detaljer og sørg for ikke at dele dit kodeord med nogen. Der er naturligvis meget mere relevant information, når det kommer til sikkerhed, især omkring at holde dine oplysninger og oplysninger sikre fra phishing-forsøg. Disse kommer som regel i form af skurkemails, der beder dig om at videregive dine
loginoplysninger. Dette bør ikke gøres uden omkostninger, så det er vigtigt at vide, hvad man skal kigge på. PayPal-hjælpsiden har masser af oplysninger om, hvordan du finder phishing-forsøg, og hvad du kan gøre for at forhindre dem. Du kan også rapportere eventuelle e-mails, du tror, ​​at være phishing-e-mails direkte til dem, der vil undersøge problemet og forsøge at lukke de ansvarlige hurtigt ned. Dette hjælper også med at holde virksomheden opdateret om aktuelle phishing-forsøg, så det kan informere sine brugere om, hvad man skal kigge efter.

Hvordan bekræfter jeg min debitering eller kreditkort til brug på PayPal?

For at sikre det højeste sikkerhedsniveau for deres kunder, kræver de at du skal bekræfte dit bankkort, før du har fri adgang til at foretage betalinger. For at gøre dette besøg hjemmesiden og logge ind på din konto. Klik på “Profil” og derefter “Mine penge” – her vil du se muligheden for at linke og bekræfte dit kort. PayPal indleder et gebyr til dit kort med et meget lille beløb på mindre end 2 £. Når du ser denne transaktion vises på din kontoudskrift, skal du indtaste den firesifrede kode, der er vedhæftet transaktionen i PayPal, og udfylde bekræftelsen på dit bankkort.

Omkostninger ved brug af PayPal

Selvom der er sjældent gebyrer på bookieens ende for at bruge PayPal, er der desværre mange gebyrer for at sende og modtage penge med din konto i mange tilfælde. Dette er det ene område, hvor PayPal mister betydeligt til andre populære betalingsmetoder, såsom kredit- eller betalingskort. Vi har forsøgt at nedbryde de gebyrer, du møder så meget som muligt nedenfor.
Men der er også måder at minimere det betalte beløb på gebyrer også, hvilket kan bidrage til at gøre nogle betydelige besparelser.

Som du kan se fra tabellen ovenfor, hvor meget du vil betale afhænger af et par forskellige kriterier. Gebyrer kan ændres afhængigt af, hvor du befinder dig, hvor du sender en betaling til og hvilken valuta du sender. I sidste ende betaler det at overføre penge ved hjælp af din PayPal-saldo eller ved at bruge en bankkonto, der er knyttet til din konto. Det tager kun et øjeblik at gøre, og det er det værd, da det kan gøre betalinger fri for ekstra omkostninger og også fremskynder betalingsprocessen.

Oversigt over virksomheden

PayPal blev grundlagt i 1998, og det har været et af de mest succesrige virksomheder at komme ud af internetboomperioden i slutningen af ​​det 20. århundrede. Det blev oprindeligt etableret som Confinity, et softwarefirma, der udviklede sikkerhedssoftware til mobile enheder. Virksomheden eksisterede oprindelig som en pengeoverførselstjeneste hos Confinity, der blev lanceret i 1999. Kort efter fusionerede Confinity i 2000 med et online banking firma kaldet X.com. Den nye enhed besluttede at fokusere på pengeoverførselsaspektet og omdøbt til sig PayPal i 2001, der voksede hurtigt og blev offentligt i 2002.

Nøglen til dens succes var dets erhvervelse af eBay for $ 1,5 mia i juli 2002, kort efter at have været offentligt. Dengang var det allerede den mest populære betalingsopsætning, der blev brugt på eBay, og brugen af ​​den blev brugt efterfølgende. Det vendte tilbage til at være et selvstændigt firma i 2015. Der er i øjeblikket over 173 millioner aktive brugere på 203 markeder, og der er kontorer i USA, Luxembourg og Singapore. Regulering har altid været et interessant område for virksomheden, da dets tjenester primært er elektronisk pengeoverførsel og ikke bankens. På trods af dette blev der i 2007 fået et luxembourgsk banktilladelse, der tillod det at drive bankvirksomhed i EU. Det betyder, at det i Luxembourg og Europa er reguleret som bank af banktilsynsmyndigheden i Luxembourg, Commission de Surveillance du Secteur Financier (CSSF). I Storbritannien var det tidligere registreret og licenseret som en elektronisk pengeudsteder under Det Forenede Kongeriges Financial Services Authority (FSA), men luxembourgsk licens og regulering gælder nu for hele virksomhedens
europæiske aktivitet. Siden splittelsen fra eBay i 2015 har virksomheden fortsat at gå fra styrke til styrke. Selv om der var nogle indledende blandede rapporter om indtægter umiddelbart efter splittelsen, har PayPal siden videre videreudviklet, erhvervet adskillige virksomheder og startups til at tilføje til sin roster og for at forbedre sin samlede service.

Er der nogen grund til ikke at bruge PayPal til væddemål?

Ligesom med de fleste ting i livet, er der både fordele og ulemper med at bruge PayPal. Selvom det giver et fremragende niveau af køber og sælgerbeskyttelse, er PayPal ikke en bank og derfor ikke underlagt de samme krav, når det kommer til kompensation eller beskyttelse af sine
kunder. Mange kunder har også rapporteret blokeringer eller begrænsninger på deres konti, som har begrænset muligheden for at sende eller hæve penge. Disse forekommer ofte med en frysning placeret på konti, som midlertidigt indefryser alle midler i enhver konto, mens en undersøgelse udføres. Dette kan være et alvorligt problem, hvis du har mange penge på din konto, der pludselig er frosset. Selv om disse er selvfølgelig en del af virksomhedens politik og designet til at beskytte kunder og deres penge, har der været mange lejligheder, hvor konti er
låst tilsyneladende med ringe grund og i forholdsvis lang tid. Britiske kunder kan også være lidt forsigtige med, at virksomheden er licenseret i luxembourgsk og ikke har nogen specifik britisk licens, efter at de tidligere har været under tilsyn af fSA i britisk.

Selvfølgelig er der alternativer til at bruge PayPal. Mange andre førende e-wallets har endda lavere gebyrer. Vores anbefaling er Skrill. Der er mange fordele ved at bruge Skrill i forhold til andre e-wallets. Både at sende og modtage penge hos Skrill er helt gratis. At sende betalinger til en anden Skrill-konto kommer med gebyrer, men det er kun 1% af det sendte beløb og gebyret er begrænset til 10 £. De eneste ulemper er, at i nogle tilfælde kan overførsel af penge til din Skrill-tegnebog være underlagt gebyrer, ligesom tilbagekøb på en bankkonto. Disse er imidlertid meget lave, dog med de fleste metoder, der er genstand for afgifter er omkring 1%.
Nogle populære metoder, som Maestro, er helt gratis. Udbetalinger opkræves til en fast sats, hvilket er £ 2,37 for udbetalinger via Visa. Under alle omstændigheder er afgifterne på Skrill helt sikkert lavere, hvilket er mere end nok til at tiltrække millioner for at bruge sin service.

Konklusion – Den smarte måde at indskyde på sportsbøger

Med så mange betalingsmuligheder, der er tilgængelige på de fleste online sportsbøger, er punters virkelig forkælet for valg, når det kommer til at deponere og hæve penge. Populariteten og fordelene ved at tilbyde den som betalingsopsætning er sådan, at alle ledende operatører tilbyder det som betalingsopsætning, og ingen af ​​de gennemgåede her debiterer for
deponering med det. Dette er gode nyheder for PayPal fans, da de kan koncentrere sig om andre vigtige kriterier for en online bookmaker, snarere end at skulle søge efter en operatør, der understøtter det som betalingsmetode. Med dette i tankerne kan du overveje de andre væddemålssider, der har fungeret godt i vores tests, sammen med vores foretrukne PayPal-operatør, Betway. BetVictor har de bedste odds for alle bookies gennemgået. Denne anmeldelse har dækket alle de væsentlige detaljer ved online væddemål med PayPal. Du kan undre dig over, om der er alternativer til denne metode ud over standard betalingskort indbetaling. Vi har gennemført en stor mængde forskning i dette rum for at informere vores læsere om alle de bedste betalingsmetoder i online gambling; gå videre til bitcoin betting review siden for en dyb analyse til gambling med cryptocurrency, eller se ud af Apple Pay betting anmeldelse for at se, hvor fremtiden for væddemål linjer til iPhone brugere. For at lære mere om væddemål generelt, hvorfor skal du ikke hovedet på vores hovedside nu!