Varme klemme ned på Jeremy Lin, vinde 8. lige

Lin’s hurtige stigning fra ukendt til superstjerne blev sænket stor tid torsdag aften af ​​Miami Heat, som overvældede NBAs hotteste historie med et sværmende forsvar, at Knicks ‘nye startpunktsvagt ikke kunne løse.

Tvinge Lin til det værste spil i hans bemærkelsesværdige løb som New Yorks nyeste stjerne, Miami toppede Knicks 102-88 – den ottende lige sejr til NBA-førende Heat, alt med mindst 12 point.

Chris Bosh scorede 25 point, Dwyane Wade tilføjede 22 og LeBron James færdig med 20 point, ni rebounds og otte hjælper til Miami, som vil gå i All-Star pause med NBAs bedste rekord (27-7).

Knicks

Lins sidste linie: 1 til 11 fra feltet, otte point, tre hjælper – langt fra de 23,9 point og 9,2 hjælper han med at have været gennemsnittet over hans første 11 spil i Knicks ‘rotation, da han åndede et umådeligt liv i en hold, der var floundering.

“Først og fremmest fortjener han al den kredit han har fået,” sagde Wade. “Vi vidste, at det ville være en hård opgave at bevogte ham. Han er en god spiller, men vi lægger stor pres på ham, og det var en succes.”

En stor succes.

Lin vendte bolden over otte gange og sagde efterfølgende, at varmesforsvaret gjorde det svært endda at drible. Hans sidste skud – som de fleste af hans andre – skød af fælgen med 6 sekunder tilbage, resultatet blev allerede besluttet, og han gik simpelthen stille fra retten ind i skabsrummet.

“En lærerig oplevelse,” sagde Lin. “En hård en.”

Men i et stykke tid levede spillet op til hype.

Spike Lee, Floyd Mayweather og Chad Ochocinco sad alle sammen inden for syv pladser på en sidelinie, Mike Stanton og Logan Morrison fra Miami Marlins var på en anden sidelinie, og medlemmerne af New York Mets ‘front office sprang angiveligt ombord på et helikopter til Den hurtige tur fra holdets forårstræning hjemme i Port St. Lucie ned til Miami.

Selv den første ventilator noterede sig den hubbub, der omgiver spillet.

NBA All-Star weekend

“I et andet liv vil jeg blive i Knicks-Heat-spillet i aften, og derefter gå op til Orlando for NBA All-Star weekend,” sagde præsident Barack Obama, at de hilste studerende på University of Miami tidligere på dagen. “Men i disse dage har jeg fået nogle andre ting på min tallerken. Bare nogle få.”

Da Air Force One var på vej til Orlando for en torsdag aften fundraiser, ja, der var tv-apparater indstillet til Heat-Knicks om bord.

Og Heat satte et show.

“Vi har noget arbejde at gøre,” sagde Carmelo Anthony, der førte Knicks med 19 point. “Ingen sagde, at det ville ske natten over.”

J.R. Smith scorede 14 for New York ud af bænken.

“Jeg er sikker på, at de var alle nøgne til ham,” sagde Knicks træner Mike D’Antoni om Heat Defense mod Lin. “Og de tog udfordringen, og de gjorde et godt stykke arbejde. Det er svært at være Peter Pan hver dag.”

James blev NBAs første spiller siden 2008 til slut med mindst 20 point, ni rebounds, otte assists, fem stjæler og to blokke. Den sidste til at gøre det? James selv.

“Det har handlet om en tre ugers push for os, og det er en god måde at afslutte før pause,” sagde heat coach Erik Spoelstra. “Jeg tror, ​​at alle i dette skabsrum har brug for en håndfuld dage. Vi har været rigtig fokuserede … for at få det til at skubbe. Vi spillede et hold, der med mere tid de vil forbedre og blive et meget farligt hold. allerede er lige nu. “

Hvis der var behov for bevis for, at Heat ønskede at gøre et punkt mod Lin, var der nogle klare beviser.