Vind Bundesliga: Leipzig sporer Bayern

Leipzig Trails Bayern

Fem hold sidder inden for syv point fra hinanden oven på Bundesliga-stillingen, når slutningen af januar nærmer sig – men kun to betragtes som topkonkurrencer ifølge oddsmakers. Vil Bayern München fange endnu en tysk ligatitel? Eller vil de nuværende ledere RB Leipzig holde fast ved deres kant og indtaste deres titel odds? Vi tager et dybere dykk her.

Leipzig er førende på Bundesliga-tabellen

Den Julian Nagelsmann-ledede enhed er fortsat med at rulle forbi halvvejspunktet i Bundesliga-kalenderen, efter at have mistet kun to af sine åbningskampe 18, mens han havde en fire-punkts føring over føreren Bayern München. Leipzig ejer også topmålforskellen i ligaen på +30, hvor den globale stjerne Timo Werner er førende med 20 mål. Og mens problemer vagter – to af deres næste tre kampe er imod Bayern og tredjeplads Monchengladbach – er de stadig et stærkt spil på +200 for at vinde mesterskabet.

Pas på andenpladsen Bayern München

Med hensyn til resten af de europæiske indenlandske løbere, er Bayern München muligvis bare det farligste hold på andenpladsen. De syv-gang forsvarende ligamestre har rullet fire på hinanden følgende Bundesliga-sejre og har set virkelig dominerende ud i det, efter at have overgået oppositionen med en latterlig 15-2 margin på det tidspunkt. I betragtning af deres seneste hotspil er deres nuværende -175 odds for at gentage som mester muligvis det bedste, du vil se.

Oddsmakere køber ikke Monchengladbach

Holdet på tredjepladsen i Bundesliga-tabellen får ikke meget kærlighed fra bøgerne – og det er ret let at se hvorfor. Borussia Monchengladbach har ikke været i stand til at holde trit med de forreste løbere Leipzig og Bayern for sent, efter at have registreret kun en sejr over deres tidligere fire ligakampe. Det og en god-men-ikke-stor +13 målsforskel er ikke nøjagtigt positive tegn – men på +5000 for at vinde titlen og kun fem point bagfra på toppladsen, kan du gøre det værre som et live underdogspil.

Leave a Reply