Vind Serie A: Juventus Leads Board

Juventus

Med planen for den italienske liga i 2019-20 lige forbi halvvejspunktet er det ikke nogen overraskelse at se Juventus på toppen af tabellen. Men med et par udfordrere, der stadig er inden for en markant afstand ind i Matchweek 22, er det værd at satse på et rivaliserende hold for at afslutte Juves utrolige løb på otte på hinanden følgende Serie A-mesterskaber?

Juventus rammer sit skridt

Anført af den globale legende Cristiano Ronaldo har de forsvarsmestre rullet fem ligasigere i træk efter en mini-fald i to spil i begyndelsen af oktober. Og de har en dejlig hyggelig plan, der kommer op, med deres næste fem kampe mod hold, der i øjeblikket rangeres 10. eller lavere i stillingen. Bliv ikke overrasket over at se den gamle dame forbedre sine -250 odds for at vinde en niende lige titel.

Inter Milan Losing Ground

I 19 matchweeks handlede Inter slag med Juve og lignede en passende udfordrer til dens årelange dominans. Men på hinanden følgende uinspirerende indsats i uafgjort mod Atalanta og på Lecce har Milan faldet fire point væk fra tempoet på trods af at have en overlegen måldifferens (+24). Inter får sin næste crack på Juventus den 1. marts, men ikke før de spiller tre af fire kampe mod hold rangeret inden for de øverste otte. Inter er +350 for at vinde titlen, og dette antal kan være endnu højere inden længe.

Se efter strejke Lazio

Simone Inzaghis klub kom ind i sæsonen med odds så høje som +10000 nogle steder for at vinde sin første Serie A-krone siden 2000 – men tider og odds har ændret sig dramatisk. Anført af sensationelle Ciro Immobile og hans liga bedste 23 mål, er Lazio et af de hotteste hold i europæisk hjemmefodbold med 11 lige sejre og har scoret to eller flere mål i alle undtagen et af dem. På +600 er de ikke længere et jackpot-spil, men i betragtning af deres nuværende form er de stadig værd at se seriøst på.

Leave a Reply