Win Ligue 1: PSG Pulling Away From Pack

PSG

Paris Saint-Germain har udholdt sin store del af drama denne sæson, da rygter om forestående overførsler sammen med skader har holdt klubben i overskriften. Off-field distraktioner har imidlertid ikke undladt at dæmpe PSGs fremragende præstation på banen, eller deres odds til at gentage som Ligue 1-mestere, som har raket til en kort -50000 ved sportsbøger.

Paris Saint-Germain Finding High Gear

PSG åbnede som en stærk -800 favorit på Ligue 1-futures på BetOnline efter at have løbet til titlen sidste sæson og overgået andenpladsen Lille med 16 point på ligabordet på trods af at han vindede sejr i kun tre af sine sidste ni kampe.

Pariserne har ikke tålt en sådan nedgang i løbet af den nuværende kampagne og udarbejdet en glitrende 16-1-3 sejr-rekord-tab ved hjælp af deres første 20 ligakampe, begrænset af onsdagens overbevisende 4-1-sejr over Monaco, der markerede den fjerde lige kamp hvor de sammenstemte mindst tre mål.

Mbappe dukker op som teamleder

For tiden nyder et løb på 7-1-0, idræts PSG nu en otte-punkts føring over Olympique de Marseille på Ligue 1 bordet, og har en imponerende +36 mål forskel, som vil være vanskelige for nogen rivaliserende klubber at overvinde. Forseelsen med Paris Saint-Germain er fortsat med at klikke på trods af skader, der har fået både Neymar og Edinson Cavani til at gå glip af tiden på banen.

De to sydamerikanske stjerner har også været genstand for uophørlige spekulationer om deres fremtid i Paris og muligheden for forestående overførsel. Imidlertid er dette drama overskygget af det fortsatte spektakulære spil af Kylian Mbappe, der er dukket op som leder af denne klub, mens han klatrede til andenpladsen i Ligue 1 målscoringsløb med 13 markører.

Marseille, Rennes Kæmper om anden

Marseille snublede ud af porten denne sæson efter at have afsluttet fjerde sidste år og løftet op med 77 point, deres mest siden deres sidste Ligue 1-titel i 2010. Klubben hentede tre point i kun fire af sine første 11 ligakonkurrencer, men har været dominerende siden , går 8-1-0 i løbet af de sidste ni. Og mens Marseille sidder som en fjern favorit på +5000 sekunder på Ligue 1 mesterskabsoddserne, er de fremstået som stærke favoritter til at føre tabellen uden PSG som en -175 indsats.

Længere nede på Ligue 1-oddsen sidder Olympique Lyonnais på tredjepladsen som et lidt forbedret +25000-spil, trods at han har vundet i kun to af deres sidste fem ligakampe. Lille følger på +30000, langt foran Ligue 1-mester Monaco på +40000, og Rennes på +100000. Men med Rennes, der vandt otte af 10 for at forblive kun fem point bagfra Marseille, sport de attraktive +700 odds for at afslutte ovenpå bordet uden PSG.

Leave a Reply